Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό τροχαίο για ντελιβερά: Χαροπαλεύει στην εντατική!

Αγωνία!

7 Οκτωβρίου 2019 21:22
Φρικιαστικό τροχαίο για ντελιβερά: Χαροπαλεύει στην εντατική!

Φρικιαστικό τροχαίο για ντελιβερά σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Ευμαθίου και Ανθεών, στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαινε διανομέας. Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα υπουργό!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος διανομέας φαγητού δε φορούσε κράνος, ενώ έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία, ο οποίος φέρεται να έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Ο νεαρός άνδρας, διασωληνωμένος, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου οι γιατροί "έπεσαν" πάνω του.

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Ζευγάρι ηλικιωμένων νεκρό σε τροχαίο!

Τραγωδία στην Χαλκιδική! Ζευγάρι ηλικιωμένων νεκρό σε τροχαίο! Γύρω στις 12:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αγροτικό το οποίο οδηγούσε ένας 81χρονος και επέβαινε σε αυτό η 69χρονη σύζυγός του, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 23χρονος.

Το τροχαίο έγινε σε δημοτική οδό στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Να σας θυμίσουμε: Στην παραλία της Ν. Ποτίδαιας πέθανε ηλικιωμένος!

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός των δύο ηλικιωμένων.

Μάλιστα, για τον απεγκλωβισμό του ενός, χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο 23χρονος οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Φρικιαστικό τροχαίο! Γυναίκα κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο! (photos)

Tο ακρωτηριασμένο χέρι της αναγκάστηκε να κουβαλήσει μέχρι το ασθενοφόρο μια 26χρονη γυναίκα μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό. Συναγερμός! Αναποδογύρισε λεωφορείο! 20 επιβάτες παγιδευμένοι! (Video)

Η Τσέλσι Βέλα είχε πάει για διακοπές στην περιοχή Puerto Vallarta, στις 18 Σεπτεμβρίου. Η 26χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, καθώς το έδαφος είχε γίνει ολισθηρό μετά το πέρασμα τυφώνα.

Περιγράφοντας πώς σημειώθηκε το ατύχημα η 26χρονη Βρετανίδα είπε ότι ενστικτωδώς έβαλε το χέρι της μπροστά στο πρόσωπό της για να προστατεύσει το κεφάλι της, αλλά το όχημα προσγειώθηκε στο χέρι της και έτσι ακρωτηριάστηκε.

«Θυμάμαι να κοιτάζω κάτω και να βλέπω τον αγκώνα μου να έχει σπάσει. Είδα το δεξί μου χέρι να κρέμεται από ένα κομμάτι δέρματος», είπε η Τσέλσι μιλώντας στην The Sun.

Φθιώτιδα: Ένα ακόμα τροχαίο με αγριογούρουνο έγινε τα ξημερώματα!

Ένα ακόμα τροχαίο με αγριογούρουνο έγινε τα ξημερώματα στην Φθιώτιδα! Ο οδηγός του οχήματος δεν πρόλαβε να αντιδράσει με το που πετάχθηκε το βαρύ ζώο στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο μπροστινό μέρος.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, ένα ακόμη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμo Καστρίου –Γραμμένης στην Δυτική Φθιώτιδα. Τραγωδία: Πέρασε τον πατέρα του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε!

Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές του οχήματος δεν υπήρξε κάτι χειρότερο όσον αφορά τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα δε με τους περαστικούς κυνηγούς, από το σημείο, σημείωναν πως είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν δει.

Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος, καλό θα ήταν οι οδηγοί να προσέχουν τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα μιας και ο πληθυσμός των ζώων έχει αυξηθεί ραγδαία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share