Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός! Αναποδογύρισε λεωφορείο! 20 επιβάτες παγιδευμένοι! (Video)

Αγωνία!

5 Οκτωβρίου 2019 15:18
Συναγερμός! Αναποδογύρισε λεωφορείο! 20 επιβάτες παγιδευμένοι! (Video)

Τροχαίο ατύχημα με ένα διώροφο λεωφορείο που αναποδογύρισε και βγήκε εκτός δρόμου έγινε στο Ντέβον της Βρετανίας. Χαλκιδική: Τροχαίο με λεωφορείο που εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο!

Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης περίπου 20 επιβάτες έχουν παγιδευτεί μέσα στο όχημα, ενώ φωτογραφίες δείχνουν το λεωφορείο αναποδογυρισμένο σε ένα χωράφι δίπλα στο δρόμο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν οι άνθρωποι αυτοί είναι τραυματισμένοι.

Λεωφορείο "βούτηξε" σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κεφαλονιά!

Η αιτία λέγεται ότι ήταν το λυμένο χειρόφρενο. Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Κεφαλονιά, όταν λεωφορείο έπεσε σε πισίνα ξενοδοχείου στα Τραυλιάτα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία: Συγκρούστηκε τρένο με λεωφορείο! (Video)

Σύμφωνα με τις επικρατέστερες πληροφορίες, η αιτία που οδήγησε το λεωφορείο στην πισίνα, πιθανότατα ήταν το λυμένο χειρόφρενο.

Ευτυχώς, εκείνη την ώρα, στο λεωφορείο από τη Σητεία επέβαινε μόνο ένα άτομο, δίχως να υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

Τραγωδία: Συγκρούστηκε τρένο με λεωφορείο! (Video)

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που αποτυπώνει την στιγμή της σύγκρουσης ενός τρένου με ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο και αυτοκίνητα που είχαν μπλοκαριστεί στις γραμμές, στο Καζακστάν. Συγκρούστηκαν μαχητικά αεροσκάφη!

Το τρένο φαίνεται να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να πέφτει πάνω στα ακινητοποιημένα οχήματα, παρασύροντάς τα δεκάδες μέτρα.

Τα αυτοκίνητα φαίνονται μπλοκαρισμένα πάνω στις γραμμές, προφανώς λόγω κίνησης.

Από τη σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ αρκετοί επιβάτες τραυματίστηκαν.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση ακούγεται η σειρήνα του τρένου που ηχεί δαιμονισμένα, προσπαθώντας να προειδοποιήσει τα οχήματα να φύγουν από τις γραμμές.

Ο οδηγός του λεωφορείου πρόλαβε να ανοίξει την πίσω πόρτα και 57 άτομα κατόρθωσαν να βγουν, πριν την σύγκρουση. Εντούτοις ο ίδιος δεν τα κατάφερε και βρήκε τραγικό θάνατο.

Φωτιά σε λεωφορείο στις Αχαρνές (photos)

Φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο με φυσικό αέριο στις Αχαρνές και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Αγ. Τριάδος, το πρωί της Παρασκευής στις 09: 40. Μενίδι: Τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ!

Η άμεση αντίδραση του οδηγού αλλά και η άμεση παρέμβαση των πυροσβεστών του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού απέτρεψε τα χειρότερα ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Παραδόθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε κατά λεωφορείου στο Κάραβελ! Τι είπε στους αστυνομικούς;

Παραδόθηκε στις αρχές ο άνδρας που πυροβόλησε κατά τουριστικού λεωφορείου το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το ξενοδοχείο Κάραβελ στο κέντρο της Αθήνας. Έγκλημα στην Καβάλα: 42χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μάνα και γιο! (Video)

Πρόκειται για 45χρονο, ο οποίος μάλιστα εργαζόταν ως οδηγός στην ίδια εταιρεία με τον οδηγό του λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για διάφορα ζητήματα την τελευταία διετία και κατά τη συνάντησή τους προχθές διαπληκτίστηκαν, πριν ο 45χρονος ανοίξει πυρ εναντίον του.

«Δύο χρόνια ο συγκεκριμένος μαζί με ένα ακόμη άτομο είχαν φτάσει στο σημείο να με ξυλοκοπήσουν και, μάλιστα, τόσο σοβαρά ώστε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο. Τον είδα ξαφνικά μπροστά μου, το μυαλό μου θόλωσε γιατί θυμήθηκα τι είχε κάνει, έβγαλα το δίκανο από το αυτοκίνητο και τον πυροβόλησα»: Αυτά είπε στους αστυνομικούς μόλις παραδόθηκε ο 45χρονος ο οποίος πριν από δύο ημέρες άρχισε να πυροβολεί το παρπρίζ τουριστικού λεωφορείου, στην περιοχή του Κάραβελ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share