Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στον Γαλατά Τροιζηνίας!

Προσοχή!

4 Οκτωβρίου 2019 18:46
Φωτιά στον Γαλατά Τροιζηνίας!

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα τη Παρασκευής στον Γαλατά Τροιζηνίας.Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση!

Δείτε επίσης: Α.Ελευθέριος: Φωτιά σε πολυκατοικία με 36 διαμερίσματα με ένα τραυματία!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση, ενώ όπως επισημαίνει η Πυροσβεστική δεν κινδυνεύουν σπίτια.

Στην περιοχή επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα.

Ρέθυμνο: Υπό έλεγχο η φωτιά κοντά σε σπίτια!

Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε οικοπεδικές εκτάσει. Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στην είσοδο της πόλης του Ρεθύμνου από τον δρόμο που οδηγεί στον Άγιο Βασίλειο!

Διάβασε επίσης: Φωτιά στο ΟΑΚΑ!

Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε οικοπεδικές εκτάσεις και, σύμφωνα με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης, Νικόλαο Λαγουδάκη, «η κινητοποίηση των δυνάμεων πυρόσβεσης ήταν άμεση, επαρκώς ενισχυμένη και ο συντονισμός είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί η φωτιά, μέσα σε δύο ώρες υπό έλεγχο».

Φωτιά στο Ρέθυμνο! Πάνω από σπίτια μαίνονται οι φλόγες!

Στο σημείο επιχειρούν οκτώ οχήματα με δεκαέξι πυροσβέστες! Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγη ώρα σε κεντρικό σημείο του Ρεθύμνου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκδήλωση -υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες- της πυρκαγιάς σε χωράφι ανάμεσα σε σπίτια και στην εθνική οδό.

Δείτε επίσης: Φωτιά στο ΟΑΚΑ!

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν οκτώ οχήματα με δεκαέξι πυροσβέστες ενώ το έργο τους δυσχεραίνουν οι ισχυροί νοτιάδες που πνέουν στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν κινδυνεύουν τα σπίτια ενώ δεκάδες αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν στην εθνική οδό.

Φωτιά ξέσπασε στα Χανιά! (photos)

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή «Μουζουράς» Ακρωτηρίου στα Χανιά, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έκαψε δύο στρέμματα γεωργικής και δύο στρέμματα δασικής έκτασης. Φωτιά είχε ξεσπάσει χτες και στη Ρόδο!

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο λίγο μετά τις 10:00 λόγω και της άμεσης κινητοποίησης των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, που εκτός από τις φλόγες είχαν να αντιμετωπίσουν και τους ισχυρούς νότιους άνεμους που έπνεαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, για σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο δείκτης επικινδυνότητας για πυρκαγιά στο νησί είναι πολύ υψηλός.

Στην ανακοίνωση γίνεται έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπενθυμίζεται ότι βρίσκονται σε ισχύ τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για την αντιπυρική περίοδο, η οποία λήγει στις 31 Οκτωβρίου.

Φωτιά ξέσπασε στην Κέρκυρα! (photo)

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Βασιλικά της Κέρκυρας. Φωτιά είχε ξεσπάσει και στην Καρδίτσα πριν λίγες μέρες.

Για την αντιμετώπισή της έσπευσαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν και δύο αεροσκάφη τύπου πετζετέλ. Κίνα: 19 νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο!

Η φωτιά καίει θάμνους και χαμηλή βλάστηση μέσα σε χαράδρα, ενώ δεν βρίσκεται κοντά κάποιος οικισμός.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share