Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε η Μαρία Πνευματικού

Σε ηλικία 53 ετών!

4 Οκτωβρίου 2019 08:55
Πέθανε η Μαρία Πνευματικού

«Έφυγε» σε ηλικία 53 ετών η παιδαγωγός Μαρία Πνευματικού.

Κηδεύεται σήμερα Παρασκευή στις 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Γιάννουλη Λάρισας.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της, τη μητέρα της Στυλιανή Πνευματικού, αδέλφια και ανίψια!

Δείτε επίσης: Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Αρβανίτης!

Σοκαριστικό: Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής της Eurovision!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι είναι νεκρός τραγουδιστής της Eurovision! Πιο συγκεκριμένα, σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο τσέχος τραγουδιστής Κάρελ Γκοτ, ο οποίος είχε πουλήσει εκατομμύρια δίσκους κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του και ήταν γνωστός ως ο «Σινάτρα της Ανατολής».

Η καριέρα του Γκοτ ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίες του '60. Κυκλοφόρησε περίπου 300 άλμπουμ και έχει πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Ήταν δημοφιλής τα χρόνια του Σιδηρούν Παραπετάσματος και τον αποκαλούσαν «χρυσή φωνή της Πράγας». Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής ακόμη και στη Δυτική Γερμανία.

Πέθανε αργά την Τρίτη μετά από πολύχρονη μάχη με τη λευχαιμία. Το τελευταίο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2018 και σημείωσε επιτυχία σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Πριν το τραγούδι εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος και ανακάλυψαν το ταλέντο του όταν τραγουδούσε στα καφέ της Πράγας. Το 1967 έκανε ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας όπου συνάντησε τον ίδιο τον Φράνκι και του έδωσε μερικές συμβουλές.

Το 1968 διαγωνίστηκε στη Eurovision εκπροσωπώντας την Αυστρία με το τραγούδι «Thousands of Windows». Έκανε ένα πέρασμα και από τον κινηματογράφο υποδυόμενος συνήθως τον εαυτό του. Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Κάρελ Γκοτ εξέφρασε ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν ενώ σήμερα οι σημαίες κυμάτιζαν μεσίστιες προς τιμήν του.

Πηγή: Youweekly.gr

Θρήνος! Πέθανε ο εγγονός κορυφαίου τραγουδιστή!

Μια ασύλληπτη τραγωδία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πέθανε ο εγγονός κορυφαίου τραγουδιστή και η είδηση προκαλεί θρήνο. Δείτε ακόμα: Σε κώμα πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής!

Το βρέφος έφυγε από τη ζωή μόλις δέκα ημέρες μετά την γέννηση του και η οικογένεια του δεν μπορεί να συνέλθει.

«Kai Love /15/19 – 9/25/19: Ο γιος μου Kai έφερε τόση αγάπη και θετικότητα στον κόσμο αυτό. Η ενέργειά του θα υπάρχει για πάντα και οι δέκα μέρες αγάπης μαζί του, θα είναι πάντα ξεχωριστές για εμάς. Ας δοξάσουμε την ζωή και ας δείχνουμε την αγάπη μας όσο είμαστε εδώ. Σας ευχαριστούμε», έγραψε ο γιος του και πατέρας του παιδιού.

Μιλάμε για τον εγγονό του Snoop Dog. Ο 25χρονος γιος του Corde Broadus έχασε το νεογέννητο γιο του δέκα ημέρες αφού ήρθε στη ζωή. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Θλίψη! Πέθανε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας! Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες...

Ο Σωτήρης Καρακίτσιος ήταν επιχειρηματίας αλλά ξεκίνησε απο ράφτης. Είχε καταγωγή από το Νέο Σούλι…Σερρών.

Μετανάστης πρώτης γενιάς από Αμερική από το 1968, με δύο σπουδαία παιδιά, ευπατρίδης, και μάλιστα βοηθούσε και στην Αμερική αλλά και στήν Ελλάδα.

Δεν χρωστούσε πουθενά και κανέναν. Άρχοντας!!!

Ό,τι έκανε, το έκανε με την δουλειά και με τον αγώνα που κάνουν οι μετανάστες στην Αμερική καί στην ελληνική κοινότητα!!

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στις Σέρρες, στο κέντρο.

Έφυγε μετά από αγώνα 15 ημερών στο νοσοκομείο Σερρών, μιας και τον πρόδωσε η καρδιά του στα 78.

Η κηδεία του ολοκληρώθηκε πρίν απο λίγο στο Κοιμητήριο της τοπικής κοινότητας.

Τα SerraikaNea εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό Παράδεισο.

Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Πέθανε γνωστός ηθοποιός και επικρατεί θλίψη στην showbiz με την τραγική είδηση. Ήταν μόνο 59 ετών.

Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Να σας θυμίσουμε και τον θάνατο του 24χρονου αθλητή.

Σε ηλικία 59 ετών πέθανε σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ ο Robert Garrison, ο οποίο έγινε γνωστός από τον ρόλο του Tommy στην κινηματογραφική ταινία «Karate Kid», .Επίσης είχε πολλές συμμετοχές σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως «MacGyver», «Columbo» και «Coach».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε από την ζωή η Σωτηρία Παπαδημητρίου

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share