Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Έκρυβε 12 κιλά χασίς από τη φυτεία του στο ψυγείο!

Αποκόμιζε μεγάλα κέρδη!

3 Οκτωβρίου 2019 16:49
Απίστευτο: Έκρυβε 12 κιλά χασίς από τη φυτεία του στο ψυγείο!

Βάσιμες αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας για έναν 57χρονο Έλληνα κάτοικο περιοχής της Θεσσαλονίκης ότι διατηρούσε μεγάλη χασισοφυτεία σε ένα οικόπεδο της ιδιοκτησίας του και διακινούσε την παραγωγή αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη!

Δείτε επίσης: Πρόβατα έφαγαν… 200 κιλά χασίς και έγιναν ντάγκλα στην Καλαμάτα!

Έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ανακάλυψαν 50 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους κυμαινόταν από 1,50 ως και τέσσερα μέτρα!

Όταν εντόπισαν το επίμαχο οικόπεδο, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ανακάλυψαν δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα στους οποίους ο δράστης καλλιεργούσε 50 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους κυμαινόταν από 1,50 ως και τέσσερα μέτρα! Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και ακολούθησαν έρευνες σε μια αποθήκη στο εσωτερικό του οικοπέδου, όπου κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών και 250 γραμμαρίων και δυο ζυγαριές.

Ένοχα μυστικά κρύβονταν και μέσα στο... ψυγείο στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκαν κρυμμένα άλλα επτά κιλά και 769 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Ο 57χρονος είχε ήδη πουλήσει μεγάλη ποσότητα χασίς, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκαν 22.790 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει! Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Κορινθία: Βρέθηκαν 48 δενδρύλλια και παράνομα όπλα!

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο χωράφι όπου βρήκαν 46 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 3,40 μέτρων τα οποία ξερίζωσαν, καθώς και δύο αποξηραμένα δενδρύλλια ύψους 1,90 μέτρων.

Δείτε επίσης: Βρήκαν ένα κιλό χασίς στο σπίτι 62χρονου στα Χανιά!

Με πλήθος πελώρια χασισόδεντρα είχε γεμίσει το αγροτεμάχιο που διατηρεί στην τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία όπου κατοικεί ένας 58χρονος, σε συνεργασία με έναν 46χρονο από το Κιάτο. Και οι δυο είχαν στην κατοχή τους και παράνομα όπλα.

Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου έφτασαν στο χωράφι όπου βρήκαν 46 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 3,40 μέτρων τα οποία ξερίζωσαν, καθώς και δύο αποξηραμένα δενδρύλλια ύψους 1,90 μέτρων. Οι δυο καλλιεργητές συνελήφθησαν στις κατοικίες τους, όπου έγιναν έρευνες.

Εκεί, κατασχέθηκαν συνολικά ένα περίστροφο κρότου- λάμψης, δυο κυνηγετικά όπλα τα οποία ο 58χρονος κατείχε παράνομα, δυο γεμιστήρες, εννέα φυσίγγια, ένα τσιγαριλίκι και 2,5 γραμμάρια σπόροι κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

*** Στο μαγαζί που διατηρεί στην Καρδίτσα διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά ένας 53χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο κατάστημά του, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, καθώς και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κιλκίς: Φύλαγε χασίς σε κοτέτσι με κλεμμένο όπλο!

Τον χώρο που χρησιμοποιούσε παλιότερα ως... κοτέτσι στην αυλή του σπιτιού του είχε διαμορφώσει κατάλληλα για να καλλιεργεί μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία, ένας 37χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Παιονίας.

Οι αστυνομικοί από το Κιλκίς είχαν δεχθεί πληροφορίες για την χασισοκαλλιέργεια που βρισκόταν σε εξέλιξη και, όταν εντόπισαν την κατοικία του υπόπτου σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, του έβαλαν χειροπέδες και ξερίζωσαν τα 33 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 90 εκατοστών που καλλιεργούσε, ενώ μέσα στο σπίτι του βρήκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 167 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης.

Στην κατοχή του 37χρονου εντοπίστηκε και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια και, στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του από άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 2012! Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, αλλά εξετάζεται αν θα του απαγγελθεί κατηγορία για κλοπή ή για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος αναφορικά με το κλεμμένο όπλο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share