Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρήκαν ένα κιλό χασίς στο σπίτι 62χρονου στα Χανιά!

Από μια μικροποσότητα σε ένα κιλό..

19 Σεπτεμβρίου 2019 12:46
Βρήκαν ένα κιλό χασίς στο σπίτι 62χρονου στα Χανιά!

Η μικρή ποσότητα χασίς, που βρήκαν αρχικά πάνω σε άνδρα στα Χανιά, αποδείχθηκε στην πορεία των ερευνών ότι δεν ήταν παρά η «κορυφή του παγόβουνου».

Δείτε επίσης: Σοκ στα Χανιά: Τουρίστας έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου!

Έκαναν διάνα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν σταμάτησαν έναν 62χρονο στα Χανιά για να του κάνουν έλεγχο, το μεσημέρι της Τρίτης. Η μικρή ποσότητα χασίς αποδείχθηκε στην πορεία των ερευνών ότι δεν ήταν παρά η «κορυφή του παγόβουνου»!

Ο 62χρονος είχε πάνω του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 29 γραμμαρίων μαζί με ένα τσιγαριλίκι έτοιμο για χρήση που κατασχέθηκαν και συνελήφθη. Την προανάκριση ανέλαβαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του ανακάλυψαν μία συσκευασία η οποία περιείχε ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκε.

Έτσι, σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Η έρευνα, πάντως, δεν τελείωσε, καθώς οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 62χρονος να είχε σκοπό να διακινήσει το χασίς που είχε στην κατοχή του.

Έγιναν οι πρώτοι έλεγχοι της Δίωξης ναρκωτικών σε σχολεία της Αθήνας!

Μια πράξη που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό πραγματοποιήθηκε σήμερα σε σχολεία της Αθήνας! Εικοσιτέσσερις προσαγωγές υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών κοντά σε σχολικά συγκροτήματα είναι ο απολογισμός της εξόρμησης που έκανε η Δίωξη Ναρκωτικών στις περιοχές των Αμπελοκήπων και του Αγίου Παντελεήμονα.

Η εξόρμηση της Δίωξης Ναρκωτικών έγινε μόλις τρεις ημέρες μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Πρώτου ΘΕΜΑτος για τα ναρκωτικά που κάνουν θραύση στα σχολεία και ειδικά το skunk. Από τους προσαχθέντες οι 19 ήταν Έλληνες και άλλοι πέντε αλλοδαποί. Λειτουργικά αναλφάβητοι οι μισοί μαθητές στην Ελλάδα!

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Skunk: To ναρκωτικό που φέρνει σχιζοφρένεια και κυκλοφορεί στα σχολεία!

Skunk. Έτσι ονομάζεται το ναρκωτικό το οποίο έχει μπει για τα καλά στα σχολεία. H xρήση ξεκινά από τις ηλικίες των 13 ετών.

Στην αυτοψία του κεντρικού δελτίου του Star ακούμε μαρτυρίες ανήλικων χρηστών που σοκάρουν. Μυτιλήνη: Συνέλαβαν διακινητή ναρκωτικών!

Σύμφωνα με τον ΟΚΑΝΑ , η ναρκωτική αυτή ουσία μπορεί να προκαλέσει μέχρι και σχιζοφρένεια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share