Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Πέταξε την ηρωίνη στα κεραμίδια, αλλά... δεν γλίτωσε τις χειροπέδες!

Τι ακριβώς συνέβη;

2 Οκτωβρίου 2019 11:35
Αδιανόητο: Πέταξε την  ηρωίνη στα κεραμίδια, αλλά... δεν γλίτωσε τις χειροπέδες!

Αδιανόητο ήταν το περιστατικό που συνέβη στην Φθιώτιδα! Έχοντας πληροφορίες ότι στο σπίτι του, σε βόρεια συνοικία της Λαμίας, γινόταν διακίνηση ναρκωτικών, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα με ευρήματα αρχικά μικροποσότητες ηρωίνης. Μάλιστα μία νάιλον συσκευασία ο συλληφθείς προσπάθησε να την ξεφορτωθεί όταν είδε τους αστυνομικούς, πετώντας την στη σκεπή του σπιτιού του.

Στη σύλληψη ενός 46χρονου προχώρησαν το πρωί της Τρίτης (1/10) αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας. Φθιώτιδα: Ένα ακόμα τροχαίο με αγριογούρουνο έγινε τα ξημερώματα!

Εντός του σπιτιού στη συνέχεια, πέρα από μικροσυσκευασία ναρκωτικών και ναρκωτικά δισκία, βρήκαν χρηματικό ποσό περίπου στα 1.000 ευρώ που προερχόταν από τη διακίνηση των απαγορευμένων ουσιών.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές για παρόμοια αδικήματα και μπαινοβγαίνει εδώ και χρόνια στις Φυλακές, όντας και ο ίδιος χρήστης από νεαρή ηλικία.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Χειροπέδες σε αδέλφια που διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς στην Καβάλα!

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας άσκησε στους δυο νεαρούς δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση!

Δείτε επίσης: Θρίλερ στη Ρώμη! Αυτοκτόνησε άνδρας με όπλο μπροστά στους επιβάτες! (photo)

«Πάγωσαν» δυο νεαροί Έλληνες όταν είδαν αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να εισβάλλουν στο σπίτι τους στην Καβάλα και να τους δείχνουν το ένταλμα για έρευνα που είχαν εξασφαλίσει. Τα ευρήματα που αποκαλύφθηκαν ήταν πολλά και τα δυο αδέλφια ηλικίας 26 και 20 χρόνων βρέθηκαν με χειροπέδες.

Συνολικά, στο σπίτι κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 14,2 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,7 γραμμαρίων, άλλη μία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους δυο γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας άσκησε στους δυο νεαρούς δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Φρίκη: Γιαγιά σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της!

Για τον θάνατο του ανάπηρου εγγονού της, από υπερβολική δόση χαπιών κατηγορείται μια 87χρονη γυναίκα από την Φλόριντα των ΗΠΑ.

Μια 87χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της, δίνοντάς του υπερβολική δόση χαπιών.

Ο 30χρονος Τζόελ Παρκς βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα της γιαγιάς του, από την αδερφή του.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Δολοφόνησαν youtuber! Tο τελευταίο δραματικό τηλεφώνημα στους γονείς της! (photo)

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 87χρονη Λίλιαν Παρκς έδωσε υπερβολική δόση χαπιών στον εγγονό της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όπως ανέφερε η ίδια στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το NBC, ανησυχούσε για το ποιος θα φρόντιζε τον εγγονό της όταν θα έφευγε και η ίδια από τη ζωή.

Ο Τζόελ, ανήμπορος να αυτοεξυπηρετηθεί, έμενε σε ένα σπίτι όλη την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα έμενε με τη γιαγιά του. Ο πατέρας του είχε πεθάνει ενώ είχε αποξενωθεί από τη μητέρα του. Η Λίλιαν Πάρκς κρατείται και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση ενώ αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share