Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Βανδαλισμός σε δημοτικό σχολείο!

Δείτε τι έκαναν!

1 Οκτωβρίου 2019 13:16
Ηράκλειο: Βανδαλισμός σε δημοτικό σχολείο!

Χωρίς προηγούμενο ο τρόπος που επέλεξαν άγνωστοι βάνδαλοι για να προκαλέσουν προβλήματα στην λειτουργία του 1ου Δημοτικού σχολείου στο Γάζι του Ηρακλείου, καθώς έφραξαν όλες τις κλειδαριές του κτιρίου με οδοντογλυφίδες και κομμάτια ξύλου εμποδίζοντας την είσοδο!

Δείτε επίσης: Σχολείο χωρίς κυλικείο γιατί οι μαθητές του δεν έχουν λεφτά!

Όταν οι δάσκαλοι πήγαν να ανοίξουν το πρωί της Δευτέρας, διαπίστωσαν με έκπληξη πως το κλειδί ήταν αδύνατο να μπει στην κλειδαριά της κεντρικής εισόδου και αναγκάστηκαν να κόψουν το λουκέτο! Οι δυσάρεστες εκπλήξεις, όμως, συνεχίστηκαν και στο εσωτερικό του κτιρίου, καθώς οι εισβολείς είχαν κάνει και εκεί βανδαλισμούς, φράζοντας τις πόρτες και στις 16 αίθουσες του σχολείου!

Οι άγνωστοι είχαν παραβιάσει και μια αίθουσα και είχαν γράψει συνθήματα στους τοίχους, ενώ σύμφωνα με τη «Φωνή του Μαλεβιζίου» έγραψαν και ονόματα μαθητών που φοιτούν στο σχολείο ή έχουν αποφοιτήσει, άγνωστο για ποιο λόγο. Για την επιδρομή των βανδάλων ενημερώθηκε η Αστυνομία, που διενεργεί έρευνα για την ταυτοποίησή τους.

Σκηνές τρόμου στα Κάτω Πατήσια: Πήγαν να αρπάξουν 13χρονο αγόρι έξω από το σχολείο του!

Σκηνές τρόμου φέρεται να έζησε ένα 13χρονο αγόρι έξω από το σχολείο του στα Κάτω Πατήσια. Σοκ! Ομαδικός βιασμός 13χρονης μέσα σε σχολείο!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, το απόγευμα της Δευτέρας, ένα μαύρο βαν ήταν σταθμευμένο έξω από το σχολείο και κάλυπτε και μέρος του πεζοδρομίου.

Μέσα στο βαν βρισκόταν ένας γκριζομάλλης άνδρας ο οποίος φώναξε στο παιδί να τον πλησιάσει και του είπε ότι έσπασε το αυτοκίνητό του. Θρίλερ στην Πεύκη: Άγνωστοι προσπάθησαν να αρπάξουν 12χρονη

Ο 13χρονος είπε στην αστυνομία ότι ο άνδρας του έβγαλε στιλέτο και με απειλητική διάθεση του είπε πως έχει ειδοποιήσει τη μητέρα του, η οποία και πηγαίνει προς το σημείο.

Το αγόρι απομακρύνθηκε, κατευθύνθηκε στην άλλη πλευρά του οχήματος κι έτσι κατάφερε να ξεφύγει και να μην πέσει στην παγίδα του μυστηριώδη άνδρα.

Θρίλερ στην Κρήτη: Άνδρας επιχείρησε να αρπάξει 7χρονη από σχολείο!

Θρίλερ στο Ηράκλειο με έναν άνδρα να κατηγορείται ότι μπήκε σε δημοτικό σχολείο και προσπάθησε, με δέλεαρ καραμέλες, να πείσει 7χρονο κοριτσάκι να τον ακολουθήσει στο σπίτι του! Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα απαγωγής: Προσπάθησε να «πετάξει» με βρέφος κρυμμένο στον σάκο της! (photos-video)

Το κοριτσάκι αντέδρασε κι έβαλε τα κλάματα, ενώ μπροστά στο συμβάν, με τον 83χρονο να προσπαθεί να επιχειρεί να τραβήξει το παιδί, ήταν κι άλλοι μαθητές του σχολείου.

Η μητέρα του παιδιού, την ώρα εκείνη βρισκόταν σε σπίτι κοντά στο σχολείο, όπου είχε πάει για κοινωνική επίσκεψη.

Ακούγοντας τις φωνές κι αναγνωρίζοντας την κόρη της, έτρεξε στο σχολείο. Το παιδί της διηγήθηκε όσα συνέβησαν και στη συνέχεια η μητέρα καυγάδισε με τον ηλικιωμένο.

Ο 83χρονος συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ υπέβαλε μήνυση στη μητέρα για απλές σωματικές βλάβες. Ο ηλικιωμένος που οδηγήθηκε στον ανακριτή και πρόκειται να απολογηθεί αύριο, φέρεται να εξέφρασε την απορία του για την κράτησή του, λέγοντας πως επρόκειτο για παρεξήγηση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share