Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κακοποίηση Λαμία: Ο πατέρας απαντά στο «κατηγορώ» του ηθοποιού Άκη Δήμα! (Video)

«Τα παιδιά μου με κατέστρεψαν, τους έκανα μήνυση»

30 Σεπτεμβρίου 2019 15:48
Κακοποίηση Λαμία: Ο πατέρας απαντά στο «κατηγορώ» του ηθοποιού Άκη Δήμα! (Video)

Στο «κατηγορώ» του γιου του και ηθοποιού Άκη Δήμα, απαντά για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή ο πατέρας, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε σε δύο άνδρες τη 19χρονη κόρη του με νοητική υστέρηση. Συγκλονίζει η εξομολόγηση του ηθοποιού Άκη Δήμα για τον πατέρα του!

Ο κατηγορούμενος που είναι προφυλακισμένος και περιμένει να γίνει η δίκη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μεταφέροντας τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν. Διέψευσε ότι εξέδιδε τη 19χρονη κόρη του και τόνισε πως μπορεί να ήταν νευρικός, αλλά ποτέ δεν έφτασε στο σημείο να χτυπήσει τα παιδιά του. Απλά τα έπαιρνε μαζί του στο χοιροστάσιο «για να μη γίνουν αλήτες».

Ο γιος μου έχει πολύ μίσος απέναντί μου. Δεν του έκανα βλέπεις τα χατίρια. Ήθελε να του παίρνω παντελόνι και παπούτσια με 150 ευρώ και μπουφάν με 200 ευρώ. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να τα πάρω. Ήμασταν οκτώ άτομα στην οικογένεια. Σοκ στην Λαμία: Το γαμήλιο γλέντι κατέληξε σε... θλίψη! Χαροπαλεύει η μάνα του γαμπρού

Διέψευσε πως χτυπούσε τα παιδιά του με μπετόβεργες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «αν τα χτύπαγα θα γίνονταν άνθρωποι. Ποτέ δε χτύπησα τα παιδιά μου. Πέρναγαν πολύ καλά και ποτέ δεν τους έλειψε τίποτα. Απλά δεν μπορούσαν να ψωνίσουν ακριβά πράγματα».

Μάλιστα είπε πως ο μεγάλος γιος του έπαιρνε όλα τα λεφτά από τον παππού του και τον άφηνε νηστικό, ενώ αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει μήνυση εναντίον των παιδιών του, επειδή το διάστημα που βρίσκεται στη φυλακή, τον κατέστρεψαν οικονομικά.

«Πούλησαν τα πάντα.Τα ζώα, το φορτηγό, τα μηχανήματα, όλα. Έκοψαν τις ελιές, δεν άφησαν τίποτα. Έχω κάνει μήνυση εναντίον τους».

Θρίλερ με 39χρονο άνδρα στη Λαμία: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε τα ξημερώματα ένας 39χρονος άνδρας στη Λαμία. Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας: Νεκρός 52χρονος!

Η αστυνομία η οποία βρέθηκε στο σημείο απέκλεισε σε πρώτη φάση την εγκληματική ενέργεια αφού κατά τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο Λαμίας ωστόσο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή αιφνιδίως. Πέθανε ο Τάκης Φύτρος! (photo-video)

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ Λαμίας, ενώ θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου

Θλίψη στην Λαμία: Πέθανε 28χρονη στον ύπνο της!

Θλίψη στη Λαμία με μία 28χρονη γυναίκα να πεθαίνει στον ύπνο της! Σοκ στην Λαμία: Το γαμήλιο γλέντι κατέληξε σε... θλίψη! Χαροπαλεύει η μάνα του γαμπρού

Συγκεκριμένα, πρόκειται για Ρομά που ζούσε με την οικογένειά της σε κεντρική συνοικία της πόλης. Σοκ: 67χρονος πυροβόλησε συγχωριανό του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η άτυχη κοπέλα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και φαίνεται ότι έφυγε στον ύπνο της από παθολογικά αίτια.

Βρέθηκε στον κρεβάτι της από τους οικείους της λίγο μετά τις 7:00’ και όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν ξυπνούσε, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Όπως αποδείχτηκε όμως ήταν αργά για παροχή βοήθειας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share