Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Δομοκό: Φρικτός θάνατος για 55χρονο! Ακρωτηριάστηκε στις γραμμές του τρένου!

Θρήνος...

30 Σεπτεμβρίου 2019 10:43
Τραγωδία στο Δομοκό: Φρικτός θάνατος για 55χρονο! Ακρωτηριάστηκε στις γραμμές του τρένου!

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος στο Δομοκό καθώς ακρωτηριάστηκε στις γραμμές του τρένου! Τραγωδία στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο! (photos)

Συγκεκριμένα, τη ζωή του έχασε ξημερώματα Δευτέρας στις γραμμές του τρένου στο Δομοκό ένας 55χρονος Έλληνας με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος ήταν επιβάτης της αμαξοστοιχίας 602 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, γύρω στις 3:30' π.μ. ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για άνδρα σοβαρά τραυματισμένο στις γραμμές ο οποίος τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Ο άνδρας φέρεται να κατέβηκε με άλλους επιβάτες στον σταθμό Δομοκού για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Όταν το τρένο ξεκίνησε επιχείρησε να ξανανεβεί. Δυστυχώς φαίνεται ότι κάπου πιάστηκε ψηλά το χέρι του, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί και να πέσει σοβαρότατα τραυματισμένος στις γραμμές.

Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, ο άνδρας είχε ήδη ξεψυχήσει.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία που έδωσε σήμα στη Θεσσαλονίκη, όπου και συνελήφθη ο 41χρονος οδηγός της αμαξοστοιχίας. Κανείς μέσα στο τρένο δεν κατάλαβε τίποτα και τον άτυχο άνδρα είδαν οι άνθρωποι που είχαν κατεβεί στο Σταθμό και περίμεναν μεταφορικό μέσο για να τους πάρει από κει.

Τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Δομοκού.

Φρίκη! Βρέθηκαν 17 σακούλες σκουπιδιών με ακρωτηριασμένα πτώματα! (photo)

Τρόμος στο Μεξικό στην πόλη Tala, της επαρχίας Jalisco, καθώς οι κάτοικοι ανακάλυψαν 17 σακούλες σκουπιδιών με ακρωτηριασμένα πτώματα. Φρίκη: Εντοπίστηκαν 19 πτώματα! Κάποια από αυτά είναι διαμελισμένα!

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο στον πόλεμο των καρτέλ ναρκωτικών, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει τέλος.

Στο σημείο έσπευσαν και ειδικοί ιατροδικαστές, οι οποίοι ανέφεραν πως ο θάνατος των άτυχων ανθρώπων ήταν εντός 24 ωρών.

Αυτό που προκαλεί φρίκη είναι το γεγονός πως οι Αρχές δεν είναι σε θέση να πουν πόσα πτώματα υπάρχουν σε κάθε σακούλα αλλά και το φύλο τους.

Ο εισαγγελέας του Jalisco, Geraldo Octavio Solis Gomez, δήλωσε στα μεξικανικά Μέσα πως ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη περισσότερες σακούλες διασκορπισμένες στην περιοχή, καθώς αυτή είναι μια πρακτική που συνηθίζουν τα καρτέλ ώστε οι αντίπαλοί τους να λάβουν το... μήνυμα.

Η μαζική δολοφονία πιθανότατα να σχετίζεται με τον πόλεμο που έχει ανοίξει το καρτέλ Jalisco New Generation με την Nueva Plaza.

Πριν από λίγες ημέρες, οι αστυνομικοί εντόπισαν 29 πτώματα σε περισσότερες από 100 πλαστικές σακούλες στην περιοχή Zapopan, επίσης στην επαρχία του Jalisco.

Συρία: 200 πτώματα σε ομαδικό τάφο - 5 εκ των οποίων θύματα τζιχαντιστών!

Ομαδικός τάφος με περίπου 200 πτώματα, μεταξύ των οποίων ανθρώπων που φαίνεται ότι εκτελέστηκαν, βρέθηκε κοντά στην Ράκα, την πρώην «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους στη βόρεια Συρία, δήλωσαν οι τοπικές αρχές και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πέντε από τους νεκρούς που βρέθηκαν στον ομαδικό τάφο ήταν ντυμένοι με πορτοκαλί φόρμες, τις οποίες φορούσαν ορισμένες φορές οι όμηροι των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με τον τοπικό αξιωματούχο Γιάσερ αλ Χάμις και την μη κυβερνητική οργάνωση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share