Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συρία: 8 τραυματίες από την έκρηξη στην Δαμασκό!

Η έκρηξη έγινε σε αποθήκη πυρομαχικών!

15 Ιουνίου 2019 21:38
Συρία: 8 τραυματίες από την έκρηξη στην Δαμασκό!

Οχτώ είναι οι τραυματίες ύστερα από έκρηξη που έγινε στην Δαμασκό της Συρίας σε αποθήκη πυρομαχικών..

«Σε μια αποθήκη πυρομαχικών του συριακού στρατού, η οποία βρίσκεται στη δυτική Δαμασκό, σημειώθηκε έκρηξη έπειτα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε ξερόχορτα, σε κοντινό χωράφι και άρχισε να εξαπλώνεται» αναφέρει το Sana, επικαλούμενο μια στρατιωτική πηγή.

Από την πλευρά του, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε γνωστό ότι από την έκρηξη τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι, μαχητές των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων.

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα σε αποθήκη πυρομαχικών που βρίσκεται σε «στρατιωτική ζώνη» στα δυτικά προάστια της πρωτεύουσας της Συρίας Δαμασκού, έπειτα από πυρκαγιά, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sana και οκτώ μαχητές των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων τραυματίστηκαν, σύμφωνα με μια ΜΚΟ.

Η αποθήκη βρίσκεται στη στρατιωτική ζώνη Ντούμαρ, μια συνοικία στο δυτικό τμήμα της συριακής πρωτεύουσας, διευκρίνισε το Sana, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Η έκρηξη ακούστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Δαμασκού, σύμφωνα με το Sana.

Συρία: Έκρηξη σημειώθηκε στην Δαμασκό!

Έκρηξη σημειώθηκε στην Δαμασκό της Συρίας! Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας, η έκρηξη έγινε στο δυτικό τμήμα της Δαμασκού, ενώ φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνουν καπνό να υψώνεται στον ουρανό.

Η έκρηξη σύμφωνα με πληροφορίες έγινε στις 6 το απόγευμα, τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος), ενώ λίγο αργότερα υπήρξαν αναφορές και για δεύτερη έκρηξη.

Πληροφορίες εξάλλου αναφέρουν πως η έκρηξη έγινε εντός στρατικοποιημένης ζώνης, σε αποθήκη πυρομαχικών και πως προκλήθηκε από δασική πυρκαγιά που έκαιγε κοντά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έκρηξη στη Σουηδία: Δεκάδες τραυματίες!

Τρομερό βίντεο: Διασώστες μπαίνουν σε φρεάτιο του Ψυχικού και σώζουν κουτάβι!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share