Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηγουμενίτσα: Από νταλίκα ξεκίνησε η φωτιά στο πλοίο! (Video)

Υπήρξε αναστάτωση στο λιμάνι!

28 Σεπτεμβρίου 2019 11:45
Ηγουμενίτσα: Από νταλίκα ξεκίνησε η φωτιά στο πλοίο! (Video)

Από νταλίκα ξεκίνησε η φωτιά στο πλοίο στην Ηγουμενίτσα! Μόνο δύο επιβάτες νοσηλεύτηκαν εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων στο Κέντρο Υγείας της περιοχής!

Λαχτάρισαν το πρωί του Σαββάτου οι 538 επιβάτες του πλοίου «Olympic Champion» της ΑΝΕΚ που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Βενετία, όταν λίγο μετά την αναχώρησή του, πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το γκαράζ 4 του πλοίου.

Μια νταλίκα – ψυγείο, είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης και δόθηκε εντολή το πλοίο να επιστρέψει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη προκειμένου οι 538 επιβάτες και 74 άτομα πλήρωμα να αποβιβαστούν με ασφάλεια στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Στην περιοχή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, ένα πλωτό του λιμενικού, ένα ρυμουλκό, ένα πλοιάριο πυρόσβεσης και χερσαία μέσα πυρόσβεσης.

Περίπου στις εννέα το πρωί είχαν αποβιβαστεί με ασφάλεια όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα, ενώ δυο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο κέντρο υγείας της περιοχής.

Πυροσβεστικές δυνάμεις έσβησαν την φωτιά και στο πλοίο επιβιβάστηκε κλιμάκιο της πυροσβεστικής προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια που προκλήθηκε. Παράλληλα ξεκίνησε και η έξοδος των 293 οχημάτων που βρίσκονταν μέσα στο πλοίο.

Σύγκρουση σκάφους με πλοίο στο Πέραμα!

Σύγκρουση ενός τουρκικού σκάφους με φορτηγό ιαπωνικό πλοίο σημειώθηκε στο Νέο Ικόνιο, στο Πέραμα. Φωτιά σε σκάφος στην Μονή Αίγινας!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το ιαπωνικό πλοίο ήταν δεμένο στην προβλήτα. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστεί ένα άτομο του τουρκικού πλοίου, ευτυχώς ελαφρά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στο σημείο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αυτή τη στιγμή επιχειρούν πολλά ρυμούλκα σκάφη για να αποτρέψουν τη βύθιση του τουρκικού πλοίου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για διαρροή πετρελαίου στη θάλασσα.

Σοκ στην Ζάκυνθο: Τουριστικό σκάφος προσέκρουσε σε αλιευτικό!

Επαγγελματικό τουριστικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Βολιμών στην Ζάκυνθο, προσέκρουσε με ταχύτητα σε διερχόμενο αλιευτικό σκάφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο καπετάνιος του δεύτερου πλοίου. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία Πόρτο Χέλι: «Δεν εξαφανίστηκα, τους βοήθησα», υποστηρίζει ο Γάλλος χειριστής του σκάφους!

Το τουριστικό σκάφος δεν μετέφερε εκείνη την ώρα επιβάτες και ο καπετάνιος του αλιευτικού μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στον ώμο του.

Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Σοκ: Νεκρός στη φωτιά στο Κρυονέρι!

Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του στη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς στο Κρυονέρι!

Δείτε επίσης: Σοκ στον Πειραιά! 47χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share