Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δυο άτομα έχουν μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο! Φωτιά στο γκαράζ του πλοίου! (Video)

Επέστρεψε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας!

28 Σεπτεμβρίου 2019 09:35
Δυο άτομα έχουν μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο! Φωτιά στο γκαράζ του πλοίου! (Video)

Μετά την φωτιά που ξέσπασε σε πλοίο στην Ηγουμενίτσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές της περιοχής για την ασφάλεια των 538 επιβατών! Δυο άτομα έχουν μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο μετά την φωτιά στο πλοίο!

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε λίγο μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι, στο γκαράζ του πλοίου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησε από μία νταλίκα. Άμεσα δόθηκε εντολή για επιστροφή του στο λιμάνι.

Οι 538 επιβάτες και τα 75 μέλη του πληρώματος έχουν αποβιβαστεί με ασφάλεια στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική δυο άτομα χρειάστηκαν να μεταφερθούν για προληπτικούς λόγους στο κέντρο Υγείας της περιοχής, καθώς αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα.

Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Στην περιοχή βρίσκονται, ένα πλωτό του λιμενικού, ένα ρυμουλκό, ένα πλοιάριο πυρόσβεσης και χερσαία μέσα πυρόσβεσης.

Το Olympic Champion έχει ναυπηγηθεί το 2000 κι έχει ολικό μήκος 204 μέτρα και πλάτος 26,13.

Τον Αύγουστο του 2018, ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος στο λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στη Ηγουμενίτσα: Έκανε όπισθεν και βρέθηκε στο γκρεμό!

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας ,όταν 66χρονος ημεδαπός οδηγός επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του μαζί με την 85χρονη μητέρα του επίσης ημεδαπή και ενώ έκανε όπισθεν, υπό συνθήκες που διερευνώνται, έσπασε προστατευτικό κιγκλίδωμα και κατέληξε σε γκρεμό βάθους περίπου 5 μέτρων. Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής!

Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα απεγκλωβίζοντας δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του τον 63χρονο οδηγό και τραυματισμένη την ηλικιωμένη γυναίκα η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Φιλιατών. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνά το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας.

Κρήτη: Η αδερφή του τον βρήκε κρεμασμένο!

Ένα περιστατικό αυτοχειρίας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Χανίων, με έναν άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο. Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα μετά από 9 ημέρες!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος που διέμενε μόνιμα στην περιοχή της Σπλάντζιας στα Χανιά, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας νεκρός από την ίδια του την αδελφή στο σπίτι που κατοικούσε

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικίας 45χρονων άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος, με την αδελφή του να αντικρίζει το αποτρόπαιο θέαμα.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς και τις αιτίες που ο άνδρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Τραγικός θάνατος εργάτη: Έπεσε σε χαράδρα!

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας εργάτης- χειριστής μηχανήματος Γκρέιντερ στο δρόμο Πλατιάνα – Νέδα – Φιγαλεία στην Πελοπόννησο. Χαλκίδα: Εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος και ξεψύχησε!

Το τροχοφόρο μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα με τον χειριστή του να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, τον Μελιγαλά καθώς και από τα Κρέστενα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share