Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φωτιά σε πλοίο ανοικτά της Ηγουμενίτσας με 578 επιβάτες!

Συναγερμός στο Ιόνιο!

28 Σεπτεμβρίου 2019 08:41
Φωτιά σε πλοίο ανοικτά της Ηγουμενίτσας με 578 επιβάτες!

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο στην Ηγουμενίτσα με προορισμό την Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το Olympic Champion της ANEK LINES, το οποίο εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς στο γκαράζ επέστρεψε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Στο πλοίο επιβαίνουν 538 επιβάτες και 75 άτομα από το πλήρωμα, ενώ μεταφέρει 293 οχήματα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λιμενικού, έχει τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά και αυτή την ώρα εκκενώνεται το πλοίο.

Αυτήν την ώρα επιχειρεί η Πυροσβεστική με σκάφη και οχήματα.

Φωτό: epirusgate.blogspot.com

Σύγκρουση σκάφους με πλοίο στο Πέραμα!

Σύγκρουση ενός τουρκικού σκάφους με φορτηγό ιαπωνικό πλοίο σημειώθηκε στο Νέο Ικόνιο, στο Πέραμα. Φωτιά σε σκάφος στην Μονή Αίγινας!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το ιαπωνικό πλοίο ήταν δεμένο στην προβλήτα. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστεί ένα άτομο του τουρκικού πλοίου, ευτυχώς ελαφρά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στο σημείο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αυτή τη στιγμή επιχειρούν πολλά ρυμούλκα σκάφη για να αποτρέψουν τη βύθιση του τουρκικού πλοίου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για διαρροή πετρελαίου στη θάλασσα.

Σοκ στην Ζάκυνθο: Τουριστικό σκάφος προσέκρουσε σε αλιευτικό!

Επαγγελματικό τουριστικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Βολιμών στην Ζάκυνθο, προσέκρουσε με ταχύτητα σε διερχόμενο αλιευτικό σκάφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο καπετάνιος του δεύτερου πλοίου. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία Πόρτο Χέλι: «Δεν εξαφανίστηκα, τους βοήθησα», υποστηρίζει ο Γάλλος χειριστής του σκάφους!

Το τουριστικό σκάφος δεν μετέφερε εκείνη την ώρα επιβάτες και ο καπετάνιος του αλιευτικού μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στον ώμο του.

Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share