Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάπιγκο: Εντοπίστηκε ο 25χρονος αστυνομικός που γλίστρησε σε γκρεμό!

Κατά τη διάρκεια ορειβασίας!

27 Σεπτεμβρίου 2019 20:57
Πάπιγκο: Εντοπίστηκε ο 25χρονος αστυνομικός που γλίστρησε σε γκρεμό!

Στο βάθος μεγάλης χαράδρας εντόπισε πριν από λίγο τον 25χρονο αστυνομικό, που γλίστρησε σε γκρεμό στο Πάπιγκο, το ελικόπτερο super puma της Πυροσβεστικής.

Το σημείο είναι δύσβατο και οι άνδρες της ΕΜΑΚ θα εφοδιαστούν με ειδικό εξοπλισμό για να κατέβουν στην χαράδρα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον νεαρό αστυνομικό.

Μαζί με τους διασώστες στις έρευνες συμμετείχε και φίλος του επίσης αστυνομικός ο οποίος είναι σοκαρισμένος από την εξέλιξη που είχε η ορειβασία στην κορυφή Αστράκα. Οι δύο φίλοι έφτασαν χθες στο καταφύγιο της Αστράκα και σήμερα το πρωί ξεκίνησαν για την κορυφή. Το μεσημέρι ο 25χρονος γλίστρησε στον γκρεμό και ο φίλος του ενημέρωσε την αστυνομία.

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Πέθανε πατέρας 2 παιδιών από ηλεκτροπληξία!

Πέθανε πατέρας 2 παιδιών από ηλεκτροπληξία στο Ναύπλιο!

Συγκεκριμένα, ένας 45χρονος εργατοτεχνίτης έχασε την ζωή του όταν χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης την ώρα που έκανε εργασίες σε κολόνα της ΔΕΗ στο Ναύπλιο. Νεκρός στη φωτιά στο Κρυονέρι!

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο χωριό Αργολικό του Δήμου Ναυπλιέων στην πλατεία του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος εργαζόταν πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Ναυπλίου, ασθενοφόρο και περιπολικά αλλά δυστυχώς ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: 16χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στους συμμαθητές της!

Μια τραγωδία συνέβη στην Αμαλιάδα! 16χρονη μαθήτρια άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στους συμμαθητές της!

Τη στιγμή που οι μαθητές και οι μαθήτριες αποχωρούσαν από το σχολείο, η 16χρονη κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους. Δείτε ακόμα: Συνέλαβαν μαθήτρια δημοτικού! Χειροπέδες σε… 6χρονη!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη είχε υποβληθεί πρόσφατα σε καρδιολογική επέμβαση, γεγονός για το οποίο είχαν ενημερωθεί οι καθηγητές και η διεύθυνση του σχολείου, ώστε να αντιδράσουν ανάλογα σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Η κοπέλα είχε διανύσει λίγα μέτρα από το σχολείο, όταν λιποθύμησε μπροστά στους συμμαθητές της.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της. Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν οι γονείς του κοριτσιού, που διαμένουν σε κοντινό στην Αμαλιάδα χωριό, μετέβησαν στο νοσοκομείο, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι έχασαν το παιδί τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share