Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συνέλαβαν μαθήτρια δημοτικού! Χειροπέδες σε… 6χρονη! (photo-video)

Γιατί την κατηγορούν;

22 Σεπτεμβρίου 2019 19:41
Συνέλαβαν μαθήτρια δημοτικού! Χειροπέδες σε… 6χρονη! (photo-video)

Μία μαθήτρια από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη από την αστυνομία καθώς κλώτσησε μέλος του προσωπικού στο σχολείο που φοιτά. Ειναι 19 και αυτός 58! Είναι ήδη 3 χρόνια μαζί και λένε ότι τους πειράζει που τους κοιτάνε περίεργα στον δρόμο!

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, δεν αρκέστηκαν στο να συλλάβουν την ανήλικη, αλλά της έβαλαν χειροπέδες και της πήραν τα δαχτυλικά αποτυπώματα, γεγονός που εξαγρίωσε τη γιαγιά της.

«Την κατηγορούν για βιαιοπραγία», αναφέρει η Κίρκλαντ μιλώντας σε τοπικό μέσο ενημέρωσης για την περιπέτεια της εγγονής της,Κάια.

Όπως ανέφερε, η μικρή υποφέρει από υπνική άπνοια, παίρνει ειδική αγωγή και η οργή που επέδειξε ήταν αποτέλεσμα της έλλειψης ύπνου.

Καταγγέλλοντας το περιστατικό, σημείωσε πως τρομοκρατήθηκε από τη σύλληψη του παιδιού και τόνισε πως δε θα έπρεπε ποτέ να την πάρουν από το σχολείο με χειροπέδες.

«Τι εννοείτε συνελήφθη;», φώναξε η γιαγιά όταν έμαθε τι συνέβη.

Μετά τη σύλληψή του το παιδί οδηγήθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων, όπου της πήραν αποτυπώματα και της τράβηξαν φωτογραφία για τον φάκελό της.

«Κανένα παιδί έξι ετών δεν θα πρέπει να διηγείται ότι του έβαλαν χειροπέδες και το μετέφεραν με περιπολικό σε αναμορφωτήριο», αναφέρει η ίδια.

Η Kaia ήταν ένα από τα δύο ανήλικα που συνελήφθησαν εκείνη την ημέρα, καθώς η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση και ένα 8χρονο παιδί. Δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία για την ταυτότητά του, όμως.

Σοκ: Μαθήτρια έφτασε μέσα σε φέρετρο στο χορό του σχολείου της! (Video)

Τι άλλο θα κάνουν κάποιοι άνθρωποι για να μαγνητίσουν τα βλέμματα; Αυτή την φορά μια μαθήτρια μπήκε μέσα σε φέρετρο για να πάει στο χορό του σχολείου της!

Έναν αρκετά πρωτότυπο και σίγουρα μακάβριο τρόπο βρήκε μια τελειόφοιτος Λυκείου να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο χορό του σχολείου της, στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Η Megan Flaherty, έφτασε μεν με λιμουζίνα άλλα όχι εκείνη που μεταφέρει τους VIP αλλά άψυχα σώματα! Kαι όμως...σκύλος επιτηρεί 11χρονη στο διάβασμα της! (Video)

Η 17χρονη, έφτασε στο σχολείο της, το Λύκειο Pennsauken, με... νεκροφόρα ενώ η ίδια είχε επιλέξει να φορά μια εντυπωσιακή τουαλέτα. Έκπληκτοι οι συμμαθητές της την είδαν να βγαίνει μέσα από ένα... φέρετρο με τη βοήθεια του συνοδού της ο οποίος έδωσε τη συγκατάθεσή του για όλη αυτή την εμφάνιση.

Η νεαρή, σύμφωνα με τα τοπικά μίντια, ελπίζει στο μέλλον να διευθύνει ένα γραφείο Τελετών.

Toυ πέταξε τα μάτια έξω! Εκανε σ3ξ με τον 18χρονο φίλο της κόρης της, ενώ ένας 16χρονος την…

Ξεσάλωσε στο πάρτι της 16χρονης κόρης της η 35χρονη Rachel Lynn Lehnardt μητέρα πέντε παιδιών που έπαιξε γυμνή Twister και έκανε σεξ με έναν 18χρονο στο μπάνιο του σπιτιού της

Ξεπέρασαν την κάθε φαντασία αλλά και τα όρια της λογικής τα όσα συνέβησαν στο εφηβικό πάρτι στην Γεωργία των ΗΠΑ.

Οταν η έφηβη κόρη ρώτησε την μητέρα της αν θα μπορούσε να φέρει κάποιους φίλους στο σπίτι, η Rachel Lynn Lehnardt της απάντησε «ελάτε από εδώ, ας το διασκεδάσουμε». Φρίκη: Δασκάλα έκανε σ@ξ με 13χρονο καθώς είχαν σχέση!

Κατά τη διάρκεια του πάρτι η 35χρονη επέτρεψε στους έφηβους να πιουν αλκοόλ, να καπνίσουν μαριχουάνα και έπαιξε μαζί τους το γυμνό παιχνίδι «Twister».

Λίγο αργότερα η γυναίκα έφυγε με έναν 18χρονο και έκαναν σεξ στο μπάνιο το σπιτιού, ενώ όταν τελείωσε την πράξη της επέστρεψε με τα sex toys της και τα χρησιμοποίησε μπροστά στην υπόλοιπη παρέα.


Γύρω στις 3.30 το πρωί η γυναίκα ξύπνησε και βρήκε τον 16χρονο φίλο της κόρης της να κάνει σεξ μαζί της.

Οπως εξομολογήθηκε η γυναίκα στην συνάντηση ΑΑ, η κόρη της είπε ότι ένιωθε ενοχές επειδή το 25,4 εκατοστών μόριο του φίλου της ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσε να κάνει σεξ μαζί του και έτσι έκανε σεξ με τη μητέρα της.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Steve Morris ανέφερε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για να αποδειχτεί βιασμός, ενώ και η ίδια δεν θέλησε να κάνει μήνυση και να συζητήσει το περιστατικό!

Οι λεπτομέρειες του ξέφρενου πάρτι που αποκάλυψε σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών καταγγέλθηκαν στις αρχές.

Η 35χρονη γυναίκα από τη Γεωργία συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 3.200 δολαρίων, ενώ έχασε την επιμέλεια των 5 παιδιών της ηλικίας από τεσσάρων έως 16 ετών.

Η Λέναρντ έχει αποφασίσει να συνεχίσει τις συνεδρίες με τους ΑΑ, την ώρα που ο δικηγόρος της δήλωσε πως κάποιες από τις κατηγορίες ήταν «τραβηγμένες», τονίζοντας παράλληλα πως η κατάσταση «είναι δύσκολη για όλη την οικογένεια» και πως η Λέναρντ «κάνει τα πάντα για να αποδεχτεί την πλήρη ευθύνη για ότι έγινε και επανορθώσει προς την οικογένειά της και την κοινωνία, διασφαλίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share