Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρίκη: Δασκάλα έκανε σ@ξ με 13χρονο καθώς είχαν σχέση!

Ποια είναι η ποινή της επέβαλαν;

13 Ιουλίου 2019 12:47
Φρίκη: Δασκάλα έκανε σ@ξ με 13χρονο καθώς είχαν σχέση!

Φρίκη προκαλεί η είδηση για την δασκάλα που διατηρούσε σχέση με έναν 13χρονο και το ότι είχαν ερωτικές επαφές; Ποια είναι όμως η ποινή που της επιβλήθηκε όταν έμαθαν όλοι αυτήν την σχέση;

«Είμαι ένας καλός άνθρωπος που έκανε ένα λάθος το οποίο μετανιώνω βαθύτατα» είπε στους δικαστές η Μπρίτανι Ζαμόρα υποστηρίζοντας ότι δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία. Στις ΗΠΑ οι τραγωδίες διαδέχονται η μια την άλλη και αυτήν την φορά μια μητέρα σκότωσε τον 3χρονο γιο της!

Σε 20 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε μια 28χρονη πρώην δασκάλα στις ΗΠΑ επειδή έκανε σεξ με 13χρονο.

Αφού ζήτησε συγγνώμη από το θύμα της και την οικογένειά της, η 28χρονη είπε στον δικαστή ότι σχεδιάζει να παρακολουθήσει μαθήματα μέσα από τη φυλακή προκειμένου να αποκτήσει ένα νέο πτύχιο.

Όταν, πάντως, αποφυλακιστεί η Ζαμόρα θα ενταχθεί στη λίστα με όλους όσοι έχουν διαπράξει και καταδικαστεί για αδικήματα σεξουαλικής φύσης ενώ θα τελεί και υπό επιτήρηση.

Η Ζαμόρα είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2018 με την κατηγορία ότι είχε κάνει σεξ πολλές φορές με έναν 13χρονο μέσα σε σχολική αίθουσα ενώ σε μια περίπτωση οι δύο τους είχαν σεξουαλική επαφή μπροστά σε άλλο μαθητή που λειτουργούσε σαν τσιλιαδόρος.

Οι γονείς του 13χρονου ανακάλυψαν τη σχέση τους όταν εγκατέστησαν ειδική εφαρμογή στο κινητό του προκειμένου να παρακολουθούν τα μηνύματα που αντάλλασσε, έχοντας υποψιαστεί από την περίεργη συμπεριφορά της τότε δασκάλας.

Όταν πήραν στοιχεία στα χέρια τους οι γονείς του 13χρονου του ζήτησαν εξηγήσεις με τον ίδιο να ομολογεί τις σεξουαλικές επαφές με τη Ζαμόρα.

Ανάμεσα στα μηνύματα οι γονείς βρήκαν και ένα της Ζαμόρα που έλεγε στον 13χρονο ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί του «κάθε ημέρα και χωρίς όρια».

Ακολούθησε ανταλλαγή και φωτογραφιών της Ζαμόρα με εσώρουχα με τον 13χρονο να στέλνει γραπτά μηνύματα στα οποία την αποκαλούσε «πολύ σέξι».

"Σε θέλω χωρίς όρια"..σοκάρουν τα μηνύματα της δασκάλας προς τον μαθητή της!

Απίστευτα είναι τα μηνύματα μιας δασκάλας και το περιεχόμενο τους! Ο μαθητής της ήταν μόνο 13 ετών και του έστελνε πολύ προχωρημένα μηνύματα, χαρακτηριστικά: "Σε θέλω χωρίς όρια"!

Η Μπρίτανι Ζαμόρα, η οποία σημειωτέον είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια κατηγορείται ότι διατηρούσε πολύμηνο δεσμό με έναν από τους μαθητές της τάξης της, ενώ σαν αποδεικτικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που αντάλλασσε με το ανήλικο αγόρι.

Αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της βρέθηκε η 28χρονη δασκάλα της 6ης τάξης του δημοτικού σχολείου Las Bricas στην πολιτεία της Αριζόνα, αφού παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου την ενοχή για τη σύναψη ερωτικής σχέσης με έναν 13χρονο μαθητή της.

Η σχέση της 28χρονης δασκάλας με το νεαρό μαθητή αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2018 όταν η μητέρα του τελευταίου διαπίστωσε την ύπαρξη των επίμαχων μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού, ενώ ακολούθησε τόσο η απομάκρυνσή της από το σχολικό περιβάλλον όσο και η ποινική δίωξη εναντίον της για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Η Ζαμόρα παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστή τη σχέση της με τον 13χρονο μαθητή και κρίθηκε ένοχη για τις κατηγορίες που της αποδίδονται, με την ποινή της να αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, η 28χρονη δασκάλα είχε συνευρεθεί επανειλημμένα με τον μαθητή εντός της σχολικής αίθουσας, ενώ σε μία περίπτωση δεν δίστασε να ερωτοτροπήσει μαζί του μπροστά σε έναν ακόμα ανήλικο μαθητή

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share