Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ασέλγεια 11χρονης στην Φθιώτιδα: Κρυφά έβγαλαν τον δικηγόρο από τα δικαστήρια! (Video)

Πήρε προθεσμία για την απολογία του!

27 Σεπτεμβρίου 2019 12:08
Ασέλγεια 11χρονης στην Φθιώτιδα: Κρυφά έβγαλαν τον δικηγόρο από τα δικαστήρια! (Video)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση για την ασέλγεια μιας 11χρονης στην Φθιώτιδα από έναν δικηγόρο! Σήμερα έβγαλαν κρυφά τον δικηγόρο από τα δικαστήρια της Λαμίας!

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, πήρε παράταση για την εξέταση του ανθρώπου που φέρεται ότι κακοποιούσε από τα 8 χρόνια του το μικρό κοριτσάκι.

Για την προσεχή Τρίτη 1 Οκτωβρίου πήρε προθεσμία από την Ανακρίτρια Λαμίας για να απολογηθεί ο γνωστός δικηγόρος που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Για το συγκεκριμένο δικηγόρο αποδείχτηκε ότι επιφυλάχτηκε ειδική μεταχείριση, καθώς άνοιξε ειδικά η κλειδωμένη πίσω πόρτα των Δικαστηρίων από όπου μπήκε και βγήκε με απόλυτη μυστικότητα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους που περίμεναν στο χώρο από τις 8 το πρωί.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι σε αντίθεση με παρόμοια περίπτωση στο πρόσφατο παρελθόν όπου αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν Λαμιώτης δικηγόρος, όχι μόνο δεν υπήρξε κάποια ειδική πρόβλεψη για την είσοδο ή την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο, αλλά είχε διαταχθεί και η σύλληψη του μετά την προανακριτική εξέταση.

Αναμένονται δηλώσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ασέλγεια 11χρονης από δικηγόρο: «Πήγαμε για πίτσα.Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε...» (Video)

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε το 11χρονο κορίτσι από τη Φθιώτιδα για την ασέλγεια που, όπως ισχυρίζεται, υπέστη από γνωστό δικηγόρο για περισσότερα από δύο χρόνια. Σοκ στην Φθιώτιδα: Ο πατέρας δούλευε στον κήπο και ο δικηγόρος ασελγούσε την 8χρονη κόρη του! (Video)

Ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε τον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι ήταν η μητέρα του. Η γυναίκα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν άκουγε το κοριτσάκι της να της περιγράφει πως την κακοποιούσε ο δικηγόρος. Ένας άνθρωπος που εμπιστεύονταν εκείνη και ο σύζυγός της.

Η 11χρονη στην κατάθεσή της που έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου σοκάρει με τα όσα βίωσε από την ηλικία των 8 ετών.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της 11χρονης

«Αυτός με πήγε για πίτσα. Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Λίγες ημέρες μετά, μου είπε να με πάει βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Μου έταζε δώρα. Μου πήρε ένα laptop. Τα είπα όλα στη μητέρα μου. Ήμουν πολύ θυμωμένη. Με έβαλε να ορκιστώ ότι δε θα πω κάτι σε κανέναν»

Η καταγγελία έγινε στις αρχές του 2019. Διατάχθηκε προτακτική έρευνα που οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για ασελγείς πράξεις σε άτομο κάτω των 15 ετών .

Σε απολογία καλείται γνωστός δικηγόρος της Αθήνας. Ο πατέρας της μικρής δούλευε στο εξοχικό του ως κηπουρός.

Η οικογένεια της 11χρονης έχει στα χέρια της στοιχεία που αποδεικνύουν όπως ισχυρίζονται τα λεγόμενα της μικρής. Η κακοποίηση της ξεκίνησε το 2016 και σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Δικηγόρος: «Είμαι αθώος, καλύπτουν κάποιον άλλο»

Ο δικηγόρος καταθέτει αύριο Παρασκευή στην ανακρίτρια Λαμίας μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και τη Γιώτα Κηπουρού ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για οικονομική σκευωρία και πως καλύπτουν κάποιον ο οποίος διέπραξε αυτά.

Οργισμένη ήταν η απάντηση από τον δικηγόρο της οικογένειας της μικρούλας. «Είναι συνήθης η επωδός σε τέτοια αδικήματα. Να καταφεύγουμε σε μυθεύματα και να δημιουργούμε καταστάσεις περί οικονομικών κινήτρων. Τίποτα άλλο» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης, Γιώργος Δούμας.

Ζάκυνθος: «Έδινα στις μαθήτριες χάδια ενθάρρυνσης!» Τι λέει ο δάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια;

Συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών, η δίκη του δασκάλου από τη Ζάκυνθο, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος 8 μαθητριών δημοτικού σχολείου, εντός του σχολικού περιβάλλοντος και εκτός αυτού. Βόλος: Αυτός είναι ο 81χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη! (photos)

Τον δάσκαλο είχε καταγγείλει η μητέρα δύο κοριτσιών, ενώ καταθέσεις σε βάρος του, έχουν κάνει και οι μαθήτριες. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος έχει στο πλευρό του, όλους τους συναδέλφους του από το σχολείο, καθώς και δεκάδες κατοίκους από το νησί όπου δίδασκε, καθώς είναι πρόσωπο με έντονη κοινωνική δράση.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, ο κατηγορούμενος που είναι προφυλακισμένος εδώ και 13 μήνες, απολογήθηκε και απέδωσε τις σε βάρος του κατηγορίες, σε προσωπικές διαφορές που θεωρεί ότι είχε μαζί του, η μητέρα δύο μαθητριών που τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Ανατριχίλα στο Βόλο: 36χρονος ασελγούσε σε ανήλικη μπροστά στους γονείς της!

Όταν ρωτήθηκε από την έδρα ποιες ήταν αυτές οι διαφορές, είπε ότι δεν ανταποκρίθηκε στο ερωτικό ενδιαφέρον που έδειχνε προς το πρόσωπό του, η μητέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών και για τον εκδικηθεί, τον κατήγγειλε για ανύπαρκτα περιστατικά.

Όσον αφορά τις καταγγελίες των μαθητριών ότι τις θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματός τους, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν χάδια, αλλά αγγίγματα ενθάρρυνσης στο κεφάλι και στην πλάτη και ότι δεν είχε καμία άλλη σκέψη ή πρόθεση παρεκτροπής. Λαμία: Δικάζεται ο 76χρονος για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια!

Η εισαγγελέας στην αγόρευσή της, πρότεινε την αθώωση του δασκάλου για έξι περιπτώσεις μαθητριών, γιατί όπως είπε, οι καταγγελίες τους, δεν αποδεικνύονται, όμως ζήτησε την ενοχή του, για δύο αδελφές και συγκεκριμένα για βάναυση προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, αλλά σε βαθμό πλημμελήματος, με βάση τον νέο ποινικό κώδικα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δάσκαλος κατηγορείται ότι χάιδευε τις δύο μαθήτριες στην πλάτη, στα οπίσθια, στο εσωτερικό των μηρών τους, αλλά και κάτω από την μπλούζα τους.

Σύμφωνα με το dete.gr, ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσαν πολλοί συνάδελφοί του, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για υπόδειγμα εκπαιδευτικού που αποτελούσε πρότυπο ηθικής στο νησί και ότι στην καριέρα του, ποτέ δεν είχε ακουστεί κάτι μεμπτό. Η απόφαση του δικαστηρίου, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share