Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βόλος: Αυτός είναι ο 81χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη! (photos)

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του!

30 Αυγούστου 2019 18:53
Βόλος: Αυτός είναι ο 81χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη! (photos)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου τις φωτογραφίες και τα στοιχεία 81χρονου που εμπλέκεται σε υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη. Ανατριχίλα στο Βόλο: 36χρονος ασελγούσε σε ανήλικη μπροστά στους γονείς της!

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 81χρονου ημεδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση κατάχρησης ανήλικου που έλαβε χώρα στο Βόλο την 15-07-2019.

Πρόκειται για τον:

α) ΣΙΔΕΡΗ Ιωάννη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε την 31-08-1938 στο Βόλο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 28-10-2019, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, και δη ανηλίκων που ενδεχομένως συναναστρέφεται, αφετέρου στην εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων εγκλημάτων σε βάρος άλλων ανηλίκων, μέσω της τυχόν αναγνώρισής του από αυτούς.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, στους αριθμούς κλήσης 24210 – 76957 και 24210 – 76951. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Φθιώτιδα: 74χρονος βίασε 23χρονη κοπέλα με νοητική στέρηση!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Φθιώτιδα η είδηση της σύλληψης ενός 74χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος 23χρονης με νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το 23χρονο κορίτσι διαμένει σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας με τον πατέρα, την 25χρονη αδελφή της - που είναι επίσης ΑμεΑ - και την 81χρονη γιαγιά που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε η γιαγιά, αλλά και ένας θείος των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική υστέρηση, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ' εξακολούθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού φέρεται να ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2017.

Μετά την καταγγελία της γιαγιάς ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα σήμερα το απόγευμα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Φυλάκιση 7 ετών στο "golden boy" που έκανε σ@ξ με 15χρονη σε αεροπλάνο!

Με επτά χρόνια στη φυλακή θα «πληρώσει» το golden boy από τις Ηνωμένες Πολιτείες το σεξ που έκανε με 15χρονη σε ιδιωτικό αεροσκάφος εν ώρα πτήσης.

Ο εκατομμυριούχος CEO της εταιρείας επενδύσεων του Νιου Τζέρσι, Stephen Bradley Mell, απολογήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου τη Δευτέρα και καταδικάστηκε για παραβίαση των κανόνων αεροπλοΐας, για σεξουαλική πράξη με ανήλικη και για παιδική πορνογραφία.

Ο 53χρονος εκατομμυριούχος είχε προκαλέσει σάλο, όταν έβαλε το αεροσκάφος στον αυτόματο πιλότο, προκειμένου εκείνος να κάνει σεξ με τη νεαρή παρτενέρ του, πετώντας από το Σόμερσετ, στο Νιου Τζέρσι. Ο Αμερικανός golden boy βρέθηκε να έχει πολλές γυμνές φωτογραφίες της 15χρονης στο κινητό του, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του απέναντι στο δικαστήριο.

Ο Μελ φέρεται να ξεκίνησε επαφή με το μικρό κορίτσι το 2017, μέσω του Snapchat. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 53χρονος ήταν εκείνος που ώθησε τη 15χρονη να ξεκινήσει σεξουαλικό παιχνίδι μαζί του, ρωτώντας αν η έφηβη γνωρίζει πώς να κάνει στοματικό έρωτα.

Ενδιαφέρον έχει το πώς η 15χρονη βρέθηκε στο ιδιωτικό αεροσκάφος του Μελ, καθώς στο σημείο αυτό σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία ζήτησε από τον εκατομμυριούχο CEO της επενδυτικής εταιρείας, να μάθει στην κόρη της να πιλοτάρει αεροσκάφη.

Κατά την επιστροφή, ο Μελ έβαλε το αεροπλάνο στον αυτόματο πιλότο και επιδόθηκε σε σεξουαλικέ πράξεις με τη 15χρονη. Η σεξουαλική σχέση του 53χρονου με την έφηβη συνεχίστηκε τους επόμενους μήνες, ενώ την προμήθευε και χάπια αντισύλληψης, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Τελικά, η παράνομη σχέση έγινε αντιληπτή, όπως και η υπόθεση με τον αυτόματο πιλότο στο αεροσκάφος, γεγονός που οδήγησε τον 53χρονο στο δικαστήριο και τελικά στην καταδίκη του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share