Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Βόλο: Επιστρέφει το λούνα παρκ του «τρόμου» σε παζάρι!

Ένα μήνα περίπου μετά την τραγωδία στον Αλμυρό!

24 Σεπτεμβρίου 2019 09:20
Τραγωδία στο Βόλο: Επιστρέφει το λούνα παρκ του «τρόμου» σε παζάρι!

Ένα μήνα περίπου μετά την τραγωδία στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου μια 14χρονη εκτοξεύτηκε από παιχνίδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο, το ίδιο λούνα παρκ επιστρέφει στη Λάρισα. Τραγωδία στο Βόλο: «Μίλησε» η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 14χρονης! (Video)

Το λούνα παρκ θα λειτουργήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια της περιοχής, που ξεκινά σήμερα, με τον δήμο να πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα παιχνίδια. Βίντεο - ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Βόλο: Οι πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα στο λούνα παρκ!

Όπως αναφέρει το onlarisa.gr ο δήμος τονίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους Λαρισαίους , διότι τηρήθηκαν όλοι οι όροι βάσει της νομοθεσίας και επιπλέον προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια γίνονται και περαιτέρω έλεγχοι ώστε να μην υπάρξει ούτε υποψία κινδύνου.

Τραγωδία στο Βόλο: Αποκάλυψη σοκ! Στο ίδιο παιχνίδι είχε τραυματιστεί μια 9χρονη! (Video)

Οι εξελίξεις τρέχουν και συνεχώς μαθαίνουμε νέα δεδομένα για την τραγωδία στο Βόλο που στόιχισε τη ζωή σε μια 14χρονη. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πιο συγκεκριμένα πριν από 10 χρόνια στη Χαλκίδα, στο ίδιο παιχνίδι της ίδιας εταιρείας είχε τραυματιστεί σοβαρά ένα 9χρονο κοριτσάκι το οποίο τότε είχε γλιτώσει από θαύμα. Τραγωδία στο Βόλο: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ!

“Είναι το ίδιο μηχάνημα, η ίδια ιδιοκτήτρια και δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας με αυτά που είχαμε πει τότε στο δικαστήριο ότι το δικό μας το παιδί σώθηκε από ένα θαύμα και δυστυχώς θα θρηνήσουμε θύματα. Οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν, ένα νεαρό κορίτσι έχασε τη ζωή του άδικα”, είπε ο κ. Γιάννης Μπουρτζίκας, ο πατέρας του κοριτσιού που είχε τραυματιστεί στη Χαλκίδα.

“Είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα, το παιδί είχε ανέβει στο ίδιο παιχνίδι στη Χαλκίδα στις 29 Ιουλίου το 2009, η μικρή ήταν τότε εννέα ετών. Μας είχαν βεβαιώσει και ο χειριστής και οι υπεύθυνοι ότι το μηχάνημα παρέχει ασφάλεια και πως είναι πιστοποιημένο. Το παιδί ανέβηκε και κάθισε ακριβώς στην ίδια θέση με αυτή του κοριτσιού. Ξαφνικά το μηχάνημα ενώ οι κινήσεις ήταν ομαλές άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα. Η ταχύτητα ήταν μεγάλη και κάποια στιγμή είδα ότι τα πόδια του παιδιού άρχισαν να αναπηδούν από το πάτωμα. Τότε πήγα αμέσως στον χειριστή και του είπα να σταματήσει αμέσως το μηχάνημα γιατί το παιδί θα πέσει. Δεν πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα, το παιδί γλίστρησε κάτω από τη μπάρα, κρεμάστηκε από το σίδερο που υπήρχε, έφυγε στον αέρα από ύψος 15 μέτρων. Το παιδί έπαθε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφαίρεση σπλήνας, θλάση των νεφρών, κατάγματα στη λεκάνη, κατάγματα στο κεφάλι”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουρτζίκας.

Τραγωδία στο Βόλο: Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της 14χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ!

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του πατέρα της 14χρονης που σκοτώθηκε όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου. Τραγωδία στο Βόλο: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής της 14χρονης στο Facebook! (Video)

O πατέρας της 14χρονης, που μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να φτάσει στα ίχνη του χειριστή του παιχνιδιού από το Μπαγκλαντές που μετά την ανείπωτη τραγωδία έχει εξαφανιστεί.

Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, ο χειριστής είχε πανικοβληθεί, με τις Αρχές, να εστιάζουν στις έρευνές τους, κατά το πόσο ήταν έμπειρος για να κάνει αυτή τη δουλειά και να ελέγχει αν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.

Όπως είπε στην κατάθεσή της η ιδιοκτήτρια, έκανε την συγκεκριμένη δουλειά για επτά χρόνια μαζί της και δεν είχε προβλήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share