Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος! Πέθανε ο Μίμης Κοντοβουνίσιος!

Τραγωδία!

23 Σεπτεμβρίου 2019 08:46
Θρήνος! Πέθανε ο Μίμης Κοντοβουνίσιος!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων από τον ξαφνικό θάνατο γνωστού επιχειρηματία το βράδυ της Κυριακής. Πέθανε ο Λευτέρης Κυρούσης!

Ο γνωστός έμπορος ελαστικών Δημήτρης (Μίμης) Κοντοβουνήσιος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 55 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς. Πέθανε ο Larry Wallis!

Ο Μίμης Κοντοβουνήσιος διατηρούσε μαζί με τον αδελφό του Γιώργο κατάστημα στον παράδρομο της ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας. Οι άνθρωποι στην περιοχή έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό επιχειρηματία και οικογενειάρχη.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Δάφνη και τα παιδιά τους, Φλώρα και Νικόλαο. Απαρηγόρητα μένουν και τα αδέλφια του και οι λοιποί συγγενείς. Θρήνος: Πέθανε ο Μιχάλης Σαμιώτης!

Κηδεύεται σήμερα στις 6.30 μ.μ. εκ του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 5.30 μ.μ. και ο καφές θα δοθεί στην εκεί αίθουσα.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πέθανε ο Νίκος Ζλατάνος!

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου στα 85 του χρόνια ο Νίκος Ζλατάνος, παλιός διεθνής διαιτητής, καθηγητής διαιτησίας και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης. Πέθανε ξαφνικά ο Μαρίνος Ταβερναράκης!

Ο Νίκος Ζλατάνος γεννηθείς το 1934 στη Θεσσαλονίκη υπήρξε πρώην διεθνής διαιτητής και καθηγητής διαιτησίας. Διετέλεσε μάλιστα για ένα διάστημα πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ακραίος αμυντικός του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής μιας μορφής Β΄ κατηγορίας το 1960. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο μετείχε σε 13 συναντήσεις Α΄ Εθνικής, συμπαίκτης του πλάγιου επιθετικού Αντώνη Βασσάρα, επίσης διαιτητή αργότερα. Από το 1959 και όντας ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, ασχολήθηκε με τη διαιτησία.

Από το 1967 ως το 1982 διεύθυνε 133 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής, ανάμεσα στους οποίους πληθώρα ντέρμπι, όπως και δύο τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος, το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 (1978) και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1 το 1981.

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η 4χρονη Ελένη Παπαχατζή!

Έχασε τελικά σήμερα τη σκληρή μάχη που έδινε για τη ζωή ένα τετράχρονο αγγελούδι από τον Τύρναβο το οποίο από τις αρχές Αυγούστου νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Θλιβερό! Πνίγηκε κάνοντάς της υποβρύχια πρόταση γάμου! (photos)

Πρόκειται για την Ελένη Παπαχατζή κόρη του Ιωάννη Παπαχατζή και της Σοφίας Χασάπη, που αρρώστησε ξαφνικά στην τρυφερή ηλικία των 4 ετών και έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Η κηδεία της έγινε σήμερα στις 2.30 μ.μ. στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης.

Σοκ: Νεκρή βρέθηκε πρώην ολυμπιονίκης! Την αναζητούσαν 2 εβδομάδες!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Ισπανία ότι η πρώην ολυμπιονίκης του σκι, Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα, βρέθηκε νεκρή από την αστυνομία της Μαδρίτης, 11 ημέρες μετά την ανακοίνωση της εξαφάνισής της.


Η ολυμπιονίκης των Χειμερινών Αγώνων του 1992, εντοπίστηκε με βαρύ χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προέρχεται από πτώση. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα, δεν ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει αν επρόκειτο για ατύχημα ωστόσο, ή συνέχει κάτι άλλο, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Η Οτσόα, στις 24 Αυγούστου είχε φύγει από το σπίτι της για να πάει στο σούπερ μάρκετ, με τον τελευταίο που την είδε εκείνη την ημέρα, να είναι ένας γείτονάς της.

Από τότε δεν την είδε κανείς ξανά και μία εβδομάδα μετά άρχισαν οι έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα. Βρέθηκε τελικά νεκρή σε μια βουνοπλαγιά στη Μαδρίτη, κοντά στη πόλη Σερσεντίγια, όπου και έμενε, μαζί με την αδερφή της και τον γαμπρό της, μετά το διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της. Ηταν 56 ετών και μητέρα δύο παιδιών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Πρίαμος Μέγας!

Θλίψη: Πέθανε ο Φαίδων Θεοφίλου

Θρήνος: Πέθανε ο Μιχάλης Σαμιώτης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share