Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Θλιβερό! Πνίγηκε κάνοντάς της υποβρύχια πρόταση γάμου! (photos)

Σοκ!

21 Σεπτεμβρίου 2019 17:52
Θλιβερό! Πνίγηκε κάνοντάς της υποβρύχια πρόταση γάμου! (photos)

Μία ρομαντική πρόταση γάμου είχε την χειρότερη εξέλιξη για ένα ζευγάρι που βρισκόταν στην Τανζανία. Τραγωδία: Αγόρι έπνιξε 15χρονη σε πισίνα! (photo)

Το αγαπημένο ζευγάρι βρισκόταν στην Τανζανία, όταν ο Στίβεν Γούεμπερ αποφάσισε να μπει σε μία τεράστια δεξαμενή με νερό και να ζητήσει από την αγαπημένη του Κενέσα να τον παντρευτεί.

Οι ονειρεμένες όμως διακοπές στην Τανζανία είχαν τραγικό τέλος όταν ο Στίβεν εφάρμοσε την «ρομαντική» αυτή πρόταση γάμου. Τραγωδία: 21χρονη πνίγηκε από το παράθυρο που της έκλεισε η 2χρονη κόρη της!

Ο Στίβεν μπήκε συγκεκριμένα στην τεράστια δεξαμενή του νερού, κρατώντας ένα μονόπετρο και ένα γράμμα για την εκλεκτή της καρδιάς του Κένέσα. Δεν κατάφερε όμως να αναδυθεί από το νερό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πνίγηκε.

Η Κενέσα ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το συγκλονιστικό βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου της ενώ της έκανε πρόταση γάμου.

Το μήνυμά της προς τον αδικοχαμένο Στίβεν συγκλονίζει: «Δεν υπάρχουν λόγια για να τιμήσω αυτήν την όμορφη ψυχή…Δεν αναδύθηκες ποτέ από την δεξαμενή και δεν είχες την ευκαιρία να ακούσεις το ναι…» αναφέρει μεταξύ άλλων ενώ ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Δείτε την σοκαριστική της ανάρτηση:

There are no words adequate enough to honor the beautiful soul that is Steven Weber, Jr. You were a bright light to...

Posted by Kenesha Antoine on Friday, 20 September 2019

Γλυφάδα: Πνίγηκε 79χρονη στη θάλασσα!

Γλυφάδα: Πνίγηκε 79χρονη στη θάλασσα!

Τραγωδία είχαμε στη Γλυφάδα με μια 79χρονη γυναίκα να πεθαίνει από πνιγμό στη θάλασσα. Τραγωδία στην Καλαμάτα: Άντρας πνίγηκε σε παραλία!

Συγκεκριμένα χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή λουτρικής εγκατάστασης πλησίον 1ης μαρίνας Γλυφάδας, 79χρονη ημεδαπή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share