Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Αγόρι έπνιξε 15χρονη σε πισίνα! (photo)

Σοκ!

20 Σεπτεμβρίου 2019 07:48
Τραγωδία: Αγόρι έπνιξε 15χρονη σε πισίνα! (photo)

Μια κοπέλα 15 ετών από την Δομινικανή Δημοκρατία, πλήρωσε με τη ζωή της το γεγονός ότι αποφάσισε να απορρίψει έναν 16χρονο αγόρι, που δήλωνε ερωτευμένος μαζί της. Τραγωδία: 21χρονη πνίγηκε από το παράθυρο που της έκλεισε η 2χρονη κόρη της!

Ο δράστης πολιορκούσε συνεχώς την νεαρή Ναϊρόμπι Μοντές από το Σάντο Ντομίνγκο και μάλιστα συχνά της δημιουργούσε προβλήματα δείχνοντας πως ζηλεύει που αυτή προτιμούσε άλλον. Την 1η Σεπτεμβρίου βρέθηκαν με παρέα σε πισίνα στην Παντόγια, όπου ο νεαρός ρίχνει την κοπέλα μέσα προσπαθώντας να την πνίξει. Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα! (Video)

Αφού αυτή βγήκε έξω, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έβαλε ξανά μέσα, πνίγοντας την. Στη συνέχεια, αφού ένας είδε την κοπέλα αναίσθητη, έτρεξε να την βοηθήσει και πήγε και ο ίδιος παριστάνοντας ότι θέλει να βοηθήσει. Όλο το σκηνικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, που πρόδωσε τον 16χρονο, ο οποίος είχε μάλιστα και το θράσος να πάει στην κηδεία της. Πανικός: 12χρονος παγιδεύτηκε κάτω από το νερό για 9 λεπτά! (video)

Όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, συνελήφθη και θα δικαστεί στις 9 Οκτωβρίου.

Γλυφάδα: Πνίγηκε 79χρονη στη θάλασσα!

Τραγωδία είχαμε στη Γλυφάδα με μια 79χρονη γυναίκα να πεθαίνει από πνιγμό στη θάλασσα. Τραγωδία στην Καλαμάτα: Άντρας πνίγηκε σε παραλία!

Συγκεκριμένα χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή λουτρικής εγκατάστασης πλησίον 1ης μαρίνας Γλυφάδας, 79χρονη ημεδαπή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share