Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη του 35χρονου που κατηγορείται πως κρατούσε όμηρο!

Είχε κατηγορηθεί και για βιασμό!

4 Σεπτεμβρίου 2019 18:52
Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη του 35χρονου που κατηγορείται πως κρατούσε όμηρο!

Αναβλήθηκε η δίκη του 35χρονου που κατηγορείται πως κρατούσε όμηρο και βίαζε Γαλλίδα στην Λαμία!

Το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε στο Εφετείο Λαμίας ωστόσο η εκδίκαση αναβλήθηκε για τις 5 Δεκεμβρίου αφού η Γαλλίδα και μία ακόμη από τις γυναίκες που τον κατηγορούν δεν παρουσιάστηκαν προκειμένου να καταθέσουν. Μπορείτε να διαβάσετε ακόμα: Δίκη Ζαφειρόπουλου: Ποιον δείχνουν ως "εγκέφαλο" οι κατηγορούμενοι;

Το χρονικό της υπόθεσης:

H 40χρονη Γαλλίδα είχε βρεθεί στη Λαμία για να συναντήσει τον διαδικτυακό της έρωτα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως φανταζόταν. Με το που έφτασε και συνάντησε τον 35χρονο -πλέον- Λαμιώτη στο σταθμό του Λιανοκλαδίου σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στις αρχές, ο ίδιος την συνόδευσε στο διαμέρισμα που έχει στο κέντρο της πόλης και όπως εκείνη τόνισε στις αρχές- αφού την ακινητοποίησε, της έδεσε το στόμα και τα χέρια απομονώνοντας την σε δωμάτιο που βλέπει στον ακάλυπτο.

Όπως η ίδια τόνισε μετά από προσπάθειες κατάφερε να λυθεί και να επικοινωνήσει με τους δικούς της. Οι γονείς της αφού ενημέρωσαν την Ιντερπόλ, η τελευταία έδωσε κατευθύνσεις στην ελληνική αστυνομία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, εντόπισαν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας και έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία όπου και βρήκαν τη γυναίκα στο δωμάτιο οπου φέρεται να ήταν απομονωμένη.

Όταν η υπόθεση είχε γνωστοποιηθεί δύο ακόμη γυναίκες κατήγγειλαν πως παλιότερα είχαν σχέση με τον 34χρονο και εκείνος, τις βίαζε τις χτυπούσε και τις απειλούσε. Η μια μάλιστα είχε τονίσει πως όταν του ζήτησε να χωρίσουν, την είχε κλείσει στο πορτ- παγκάζ του αυτοκινήτου του.

Μετά και τις συγκεκριμένες καταθέσεις ο 35χρονος είχε κριθεί προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου κρατείται μέχρι και σήμερα και θα συνεχίσει να κρατείται ως τις 5 Δεκεμβρίου αφού το δικαστήριο δεν δέχθηκε το αίτημα των συνήγορων υπεράσπισης για άρση της κράτησης.

Φρίκη: Βίασαν και σκότωσαν 19χρονη ανήμερα των γενεθλίων της!

Σε εφιάλτη με φρικτό τέλος μετατράπηκαν τα γενέθλια μιας 19χρονης κοπέλας καθώς βιάστηκε από 4 άντρες στο πάρτι γενεθλίων της, με το άτυχο κορίτσι να πεθαίνει από τα τραύματα! Τρόμος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα άνδρας που βίασε 14χρονη τουρίστρια! (Video)

Η 19χρονη βιάστηκε από τους τέσσερις άνδρες, οι οποίοι ήταν φίλοι της και καλεσμένοι στο πάρτι της ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα, και αφού δεν αποκάλυψε σε κανέναν τον βιασμό της φοβούμενη πως θα έρθουν χειρότερα, παραπονέθηκε για έντονους πόνους στα γεννητικά όργανα.

Στο νοσοκομείο στο οποίο διακομίστηκε οι γιατροί ανακάλυψαν πολύ βαθιά τράυματα μέσα στον κόλπο της κοπέλας αλλά και εσωτερική αιμορραγία. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα...

Η οικογένεια της κοπέλας αρνείται να την θάψει μέχρι η αστυνομία να προχωρήσει έστω σε κάποια σύλληψη. Και αν σας φαίνεται περίεργο, να σημειώσουμε πως ο βιασμός έγινε στις 7 Ιουλίου και η κοπέλα κατέληξε στις 28 Αυγούστου και κανείς δεν έχει συλληφθεί!

Φρίκη: Αδέρφια βίασαν και στραγγάλισαν εξάχρονη!

Η απόλυτη φρίκη είναι αυτή η είδηση που προέρχεται από την Ινδία όταν δυο αδέρφια ηλικίας 15 και 12 ετών βίασαν και στραγγάλισαν μια εξάχρονη! Συνεργός στο έγκλημα είναι και η μητέρα των παιδιών που βοήθησε να εξαφανίσουν το πτώμα!

Το κοριτσάκι ήταν μαθήτρια στην πρώτη δημοτικού του δημοτικού στην Ουτάρ Πράντες. Έπαιζε κοντά στο σπίτι των βιαστών της, ωστόσο στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Τα αγόρια, παραδέχθηκαν ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά. Σοκ: Βίασαν, στραγγάλισαν και αποκεφάλισαν 3χρονο κοριτσάκι!

Η οικογένειά της και η αστυνομία ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό όταν δεν επέστρεψε σπίτι. Η αναζήτηση συνεχίστηκε και τη νύχτα και η ομάδα τη βρήκε πολύ κοντά στο σπίτι των βιαστών της, είπε στην MirrorNowNews αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

«Οι κατηγορούμενοι μας είπαν ότι είχαν παρασύρει την κοπέλα στο σπίτι τους με ένα γλυκό», πρόσθεσε.

Η μητέρα των βιαστών ομολόγησε ότι έκρυψε το πτώμα του κοριτσιού όταν συνειδητοποίησε ότι τα παιδιά της την στραγγάλισαν μέχρι θανάτου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βιαστές μάζευαν και πουλούσαν κουρέλια, ενώ η μητέρα τους εργαζόταν ως εργάτρια. Σύμφωνα με το MirrorNewsNow, η οικογένεια είναι μέλη των «ανέγγιχτων», στο σύστημα διαχωρισμού των τάξεων της Ινδίας. Οι «ανέγγιχτοι» εξασκούν τις πιο ανόμοιες εργασίες και η υψηλότερη τάξη δεν τους αγγίζει ποτέ, λόγω φόβων μόλυνσης ή προκαταλήψεων περί κακοτυχίας.

Οι δύο βιαστές κατηγορούνται για δολοφονία και απόκρυψη στοιχείων. Επίσης, κατηγορούνται για αδικήματα που σχετίζονται με τον νόμο για την προστασία των παιδιών από σεξουαλικές προσβολές.

Ωστόσο, παρά την αύξηση των βιασμών, η δικαιοσύνη μάλλον δεν έρχεται ποτέ. Από τις πάνω από 30.000 υποθέσεις βιασμού το 2016, μόλις μία στις τέσσερις έχει οδηγήσει σε καταδίκη, σύμφωνα με τους Times of India.

ΗΠΑ: Εκτελέστηκε 48χρονος που είχε βιάσει και στραγγαλίσει 19χρονη! (photo-video)

Ένας άνδρας που είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και τον στραγγαλισμό μιας 19χρονης φοιτήτριας, και ο οποίος δήλωνε αθώος, εκτελέστηκε χθες Τετάρτη στις ΗΠΑ, ανεβάζοντας σε 12 τον αριθμό των κρατούμενων που έχουν εκτελεστεί από την αρχή του έτους.

Η υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Τέξας επιβεβαίωσε τον θάνατο του Λάρι Σουέρινγκεν στη φυλακή του Χάντσβιλ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 48χρονος άνδρας ισχυριζόταν μέχρι τον θάνατό του ότι είναι αθώος. Οι δικηγόροι του μάλιστα είχαν αναφέρει στη διάρκεια της δίκη του ότι το DNA που βρέθηκε στα νύχια του θύματος δεν ανήκε στον πελάτη τους.

Ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνήθηκε χθες την αναστολή της εκτέλεσης του Σουέρινγκεν, η οποία είχε ήδη αναβληθεί πέντε φορές στο παρελθόν.

Η 19χρονη Μελίσα

«Κύριε, συγχώρεσε τους διότι δεν γνωρίζουν τι κάνουν», ήταν τα τελευταία λόγια του Σουέρινγκεν, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Καταδικάστηκε το 2000 για τον φόνο της Μελίσα Τρότερ, μιας φοιτήτριας με την οποία είχε σχέση, σύμφωνα με την εφημερίδα Houston Chronicle.

Η νεαρή γυναίκα εθεάθη μαζί του στις 8 Δεκεμβρίου 1998, την ημέρα της εξαφάνισής της. Πολλές εβδομάδες αργότερα το άψυχο σώμα της Τρότερ εντοπίστηκε σε δάσος. Ένα κομμάτι ενός κολάν βρέθηκε γύρω από τον λαιμό της, ενώ το υπόλοιπο ρούχο εντοπίστηκε στο σπίτι του Σουέρινγκεν.

Αυτή είναι η τέταρτη εκτέλεση που γίνεται στο Τέξας από την αρχή του έτους και η δωδέκατη στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το κέντρο ενημέρωσης για τη θανατική ποινή. Το Τέξας έχει εκτελέσει τους περισσότερους κρατούμενους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αμερικανική πολιτεία από το 1976, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο επανέφερε τη θανατική ποινή.

Τέσσερις άλλες αμερικανικές πολιτείες, όλες στον νότο, έχουν προχωρήσει σε εκτελέσεις το 2019: η Αλαμπάμα, η Τζόρτζια, η Φλόριντα και το Τενεσί.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share