Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κρήτη: Φορτηγό παρέσυρε πεζή!

Η άτυχη γυναίκα βρίσκεται στο νοσοκομείο..

31 Αυγούστου 2019 19:26
Κρήτη: Φορτηγό παρέσυρε πεζή!

Τροχαίο ατύχημα που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό μίας ηλικιωμένης σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα Χανιά. Σοβαρό τροχαίο στην Κάρπαθο: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας!

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 17.30 ένα φορτηγό, υπό άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παρέσυρε στην Δημοτική Αγορά, μία πεζή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκε αναστάτωση στην κυκλοφορία. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη πεζή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

Τραγωδία: Σκοτώθηκε γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι!

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο.Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Εγκλωβίστηκαν μητέρα και γιος!

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μοιραία για την οδηγό του πατινιού.

Σε δηλώσεις επί τόπου ο Δ/ντης της Τροχαίας Αρχηγείου Γ.Γεωργίου, ανέφερε ότι παρά τις εκκλήσεις της Δύναμης προς όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου είχαμε ένα άλλο θανατηφόρο.
Το νέο θύμα είναι 48χρονη από την Πολωνία, η οποία στην προσπάθειά της να διασταυρώσει την οδό, κτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε επίσης αλλοδαπός. Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνιμη κάτοικος Κύπρου.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share