Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοβαρό τρόχαιο στην Κάρπαθο: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας!

Ξέφυγε από την πορεία του!

31 Αυγούστου 2019 14:18
Σοβαρό τρόχαιο στην Κάρπαθο: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας!

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κάρπαθο. Φρικτό τροχαίο στην Πάτρα: Νεκρός 23χρονος!

Ο νεκρός είναι ένας 31χρονος αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής και σοβαρά τραυματίας ένας 44χρονος συμπατριώτης του.

Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Πηγάδια–Απέρι. Το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 31χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του αυτοκινήτου και σοβαρά ο 44χρονος συνεπιβάτης του οχήματος. Στο σημείο έσπευσε αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο για την μεταφορά των τραυματιών. Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου.

Τραγωδία: Σκοτώθηκε γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι!

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο.Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Εγκλωβίστηκαν μητέρα και γιος!

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μοιραία για την οδηγό του πατινιού.

Σε δηλώσεις επί τόπου ο Δ/ντης της Τροχαίας Αρχηγείου Γ.Γεωργίου, ανέφερε ότι παρά τις εκκλήσεις της Δύναμης προς όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου είχαμε ένα άλλο θανατηφόρο.

Το νέο θύμα είναι 48χρονη από την Πολωνία, η οποία στην προσπάθειά της να διασταυρώσει την οδό, κτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε επίσης αλλοδαπός. Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνιμη κάτοικος Κύπρου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share