Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Άρτα!

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής!

30 Αυγούστου 2019 18:00
Πυρκαγιά ξέσπασε στην Άρτα!

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Άρτα! Οι πυροσβέστες εκτελούν δύσκολο έργο σήμερα στην Ελλάδα αφού έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά ανοιχτά μέτωπα!

Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Γαύρογο. Στο σημείο έσπευσαν 28 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 2Ε/Π και 2 PZL.

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στην Πεντέλη τη συμβολή της Δουκίσσης Πλακεντίας με την Κλεισθένους, όπου εκδηλώθηκε πριν από λίγο πυρκαγιά, ενώ λίγο νωρίτερα ξέσπασε φωτιά και στην Τανάγρα.

Φωτιά ξέσπασε στην Τανάγρα Βοιωτίας!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη Τανάγρα Βοιωτίας σήμερα 30 Αυγούστου το μεσημέρι ενώ είναι σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Αρτέμιδα Αττικής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Τανάγρας.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν 52 πυροσβέστες με 23 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 ελικόπτερο 2 αεροσκάφη και 2 αεροσκάφη PZL.

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη στην Πρέβεζα!

Φωτιά ξέσπασε τώρα σε αποθήκη στην Βιομηχανική Περιοχή στην Πρέβεζα.

Η φωτιά που είναι σε εξέλιξη ξέσπασε σε αποθήκη ανακυκλώσιμων υλικών και φέρεται να ανήκει στον δήμο Πρέβεζας. Η αποθήκη έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Βίντεο σοκ: Η τεράστια καταστροφή στην Εύβοια!

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Φωτιά στη Κρήτη: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες!

Με δύσκολες συνθήκες επιχείρησαν μέσα στη νύχτα οι πυροσβέστες σε ένα νέο πύρινο μέτωπο που ξέσπασε στα Δαμάνια Ηρακλείου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στη μία τα ξημερώματα και επί τόπο έσπευσαν 7 οχήματα με 14 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος καθώς και δύο αξιωματικοί.

Η φωτιά ξέσπασε έξω από το χωριό ωστόσο λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να εξαπλωθεί, κάτι που επέτρεψαν οι πυροσβέστες που πάλεψαν με τις φλόγες.

Από τη φωτιά κάηκαν 7 στρέμματα γης ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση για τα αίτια.
Κάθε μέρα η πυροσβεστική είναι αντιμέτωπη με τις φλόγες, χθες είχαμε φωτιά στην Τρίπολη.

Πυρκαγιά στην Τρίπολη!

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης στην Παναγίτσα Τρίπολης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα καθώς και πεζοπόρο τμήμα και προσπαθούν να ελέγξουν την φωτιά. Τις προσπάθειές τους ενισχύουν από αέρος δύο αεροσκάφη τύπου «Πεζετέλ» και δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα. Φωτιά στο Σούλι Θεσπρωτίας!

Φωτιά στην Λυκόβρυση!

Φωτιά ξέσπασε στην Λυκόβρυση της Αττικής! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά καίει σε υπαίθριο χώρο κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και συγκεκριμένα στο ρεύμα ανόδου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεσή της 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα. Να σας θυμίσουμε: Άντρας κάηκε ζωντανός στις Αχαρνές Αττικής!

Οι καπνοί είναι ορατοί από την Εθνική Οδό!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share