Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φωτιά στην Αρτέμιδα: Βρίσκεται κοντά σε σπίτια!

Στο σημείο σπεύδει η πυροσβεστική

30 Αυγούστου 2019 15:22
Φωτιά στην Αρτέμιδα: Βρίσκεται κοντά σε  σπίτια!

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Αυγούστου για φωτιά στην Αρτέμιδα, Αττικής. Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη στην Πρέβεζα!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε ξερά χόρτα σε οικοπεδική έκταση στην οδό Αγίου Σεραφείμ και σύμφωνα με το irafina.gr είναι κοντά σε σπίτια.

Στο σημείο σπεύδουν 15 Πυροσβέστες με έξι οχήματα ενώ αναμένεται να ενισχυθούν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Φωτιά στη Κρήτη: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες!

Με δύσκολες συνθήκες επιχείρησαν μέσα στη νύχτα οι πυροσβέστες σε ένα νέο πύρινο μέτωπο που ξέσπασε στα Δαμάνια Ηρακλείου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στη μία τα ξημερώματα και επί τόπο έσπευσαν 7 οχήματα με 14 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος καθώς και δύο αξιωματικοί.

Η φωτιά ξέσπασε έξω από το χωριό ωστόσο λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να εξαπλωθεί, κάτι που επέτρεψαν οι πυροσβέστες που πάλεψαν με τις φλόγες.

Από τη φωτιά κάηκαν 7 στρέμματα γης ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση για τα αίτια.
Κάθε μέρα η πυροσβεστική είναι αντιμέτωπη με τις φλόγες, χθες είχαμε φωτιά στην Τρίπολη

Φωτιά στο Σούλι Θεσπρωτίας!

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Σούλι Θεσπρωτίας. Η πυρκαγιά που ξέσπασε δασική έκταση. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο και στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία άμεσα κινητοποιήθηκαν 19 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη PZL.

Φωτιά στην Λυκόβρυση!

Φωτιά ξέσπασε στην Λυκόβρυση της Αττικής! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά καίει σε υπαίθριο χώρο κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και συγκεκριμένα στο ρεύμα ανόδου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεσή της 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα. Να σας θυμίσουμε: Άντρας κάηκε ζωντανός στις Αχαρνές Αττικής!

Οι καπνοί είναι ορατοί από την Εθνική Οδό!

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κέρκυρα!

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, σε χορτολιβαδική έκταση, στη Νότια Κέρκυρα, μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές της πυροσβεστικής υπηρεσίας και την συνδρομή των πετζετέλ και των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Η πύρινη λαίλαπα έχοντας ως σύμμαχο τον αέρα που φυσούσε στην περιοχή κατάφερε να φτάσει στις αυλές των σπιτιών στους οικισμούς Νεοχώρι και Παλαιοχώρι, που εκκενώθηκαν άμεσα.

Στο πέρασμά της κατάφερε να τυλίξει στις φλόγες κάποια ξύλινα παραπήγματα.

Όπως ανέφερε ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων, Ανδρέας Ρίζος, «αυτή την ώρα η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση και πλήρη έλεγχο, χωρίς να κινδυνεύουν σπίτια».

Αυτή την ώρα η πυροσβεστική κάνει καταμέτρηση των καμένων στρεμμάτων, ενώ σε επιφυλακή θα βρίσκονται οι πυροσβέστες.

Προανακριτική εξέταση για το σημερινό, αλλά και το προ ημερών συμβάν στην περιοχή, διενεργείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

Φωτιά στην Κέρκυρα: Εκκενώθηκαν δύο χωριά!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία στη νότιαΚέρκυρα. Η φωτιά πλησιάζει επικίνδυνα τα σπίτια των χωριών Νεοχώρι και Παλαιοχώρι που πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσής τους.

«Έχουμε πρόβλημα, η φωτιά είναι σε απόσταση εκατό μέτρων από τις αυλές των σπιτιών», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων, Ανδρέας Ρίζος.

Στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από αέρος συνδράμουν και πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά στην Κέρκυρα!

Φωτιά στην Σύρο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share