Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Ο σύζυγος φέρεται να πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε!

Ραγδαίες εξελίξεις!

29 Αυγούστου 2019 18:46
Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Ο σύζυγος φέρεται να πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε!

Νέες εξελίξεις που ξετυλίγουν το κουβάρι της τραγικής υπόθεσης στην Κυπαρισσία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια αλλά πιο πιθανό φαίνεται να είναι ότι ο σύζυγος πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός εργαζόμενος από φωτιά σε εργοστάσιο!

Ζευγάρι Γερμανών, ηλικίας 65 - περίπου - ετών, οι οποίοι είχαν αγοράσει πριν από χρόνια σπίτι στο Στασιό (ένα χωριό περίπου 4 χλμ. από την Κυπαρισσία) και έμεναν εκεί, είναι τα κεντρικά πρόσωπα της τραγωδίας στην Κυπαρισία.

Η γυναίκα διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταφερθεί στο Παναρκαδικό όπου αναμένεται να υποβληθεί σε λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση.

Κατά τις 10:30, το πρωί της Πέμπτης, εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής αιμόφυρτος ένας άνδρας στην αυλή του σπιτιού του. Είχε μάλιστα δίπλα του ένα πιστόλι.

Στο εσωτερικό του σπιτιού βρισκόταν η σύζυγός του, βαριά τραυματισμένη από πυροβολισμό, στο μέτωπο.

Τραγωδία στη Λάρισα: 30χρονος έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα, καθώς 30χρονος άντρας έχασε την ζωή του ύστερα από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας. Να σας υπενθυμίσουμε την τραγωδία στην Θάσο: Πνίγηκε κοριτσάκι 4 ετών!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το περιστατικό.

Τραγωδία στις Σπέτσες: Nεκρός λουόμενος!

Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα το πρωί 80χρονος, από την θαλάσσια περιοχή “Κουνουπίτσα” Ν.Σπετσών.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ενώ να σας θυμίσουμε το θρίλερ στη Χαλκιδική με αγνοούμενο τουρίστα!

Από το Λιμεναρχείο Σπετσών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο!

Στο πένθος βυθίστηκε απο σήμερα τα ξημερώματα και πάλι η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε στις 01.30 ώρα της Τετάρτης 28 Αυγούστου 2019 στην παραλιακή οδό των Αφάντου ο Εμμανουήλ 25 ετών, κάτοικος Αρχαγγέλου. Ενώ να σας θυμίσουμε την τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα τραυματίστηκε σε τροχαίο!

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ο 25χρονος, που οδηγούσε μοτοσυκλέτα ,εξετράπη της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Αρχαγγέλου.

Σοκ στο Μεσολόγγι: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός!

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου για το θάνατο 76χρονου αλλοδαπού, εντός του υπό ιδιοκτησίας του σκάφος με σημαία Αυστρίας, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο στις χερσαίες εγκαταστάσεις ιδιωτικής επιχείρησης. Ενώ άλλος ένας άντρας στον Βόλο έκανε βόλτα στο λιμάνι και ξαφνικά έπεσε νεκρός!

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου με τη συνδρομή των οποίων ο 76χρονος εξήχθη από το σκάφος, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα τραυματίστηκε σε τροχαίο! Το μωρό είναι νεκρό!

Δυστυχώς τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο που συνέβη εχθές στην Θεσσαλονίκη με μια έγκυογυναίκα. Η γυναίκα ήταν στον ένατο μήνα της τραυματίστηκε μεν ελαφρά, αλλά το μωρό που είχε στη κοιλιά της, είναι νεκρό.

Το ατύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχοντας θλιβερή κατάληξη για την γυναίκα που επρόκειτο να γεννήσει σε λίγες ημέρες. Η άτυχη γυναίκα ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με το άλλο ανήλικο παιδί της, το οποίο δεν τραυματίστηκε.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι λίγο πριν τις 16:30, στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης με Κιλκίς, κοντά στη Λητή.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με την γυναίκα να τραυματίζεται ελαφρά, αλλά λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε πως το έμβρυο που είχε στην κοιλιά της ήταν νεκρό, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share