Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ στο Ηράκλειο: Άντρας "άρπαζε" χρυσαφικά από τον λαιμό γυναικών!

Είχε σκορπίσει τον τρόμο σε όλες τις γυναίκες!

21 Αυγούστου 2019 14:25
Σοκ στο Ηράκλειο: Άντρας

Τον απόλυτο τρόμο ζούσαν οι γυναίκες στο Ηράκλειο Κρήτης αφού άντρας άρπαζε κοσμήματα και χυσαφικά από τον λαιμό γυναικών ηλικίας από 54 μέχρι 83 ετών! Ένας 33χρονος ήταν ο κλέφτης που είχε σκορπίσει τον τρόμο στις ηλικιωμένες γυναίκες στο Ηράκλειο που «άρπαζε» από τον λαιμό τους τις αλυσίδες που φορούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος από τις 3 Αυγούστου μέχρι και χθες, 20 Αυγούστου είχε αρπάξει από τον λαιμό δέκα γυναικών (ηλικίας από 54 έως 83 χρόνων) τα κοσμήματα που φορούσαν. Κλέφτης κοιτάζει το πορτοφόλι που μόλις έκλεψε. Αυτό που είδε μέσα, τον έκανε να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία!

Μάλιστα η χρηματική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Παράλληλα, κατά την χθεσινή σύλληψή του ο 33χρονος είχε στην κατοχή του ναρκωτικά χάπια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Κρήτη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου! (Video)

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στην Κρήτη όταν έντρομοι το πλήρωμα καμπίνας, οι επιβάτες και οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου είδαν από τις ρόδες ενός αεροπλάνου να βγαίνει καπνός. Πανικός σε πτήση: Η καμπίνα του αεροπλάνου γέμισε καπνό! (Video)

Συγκεκριμένα, ο καπνός από τα ελαστικά ενός αεροσκάφους που ήταν έτοιμο για προσγείωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Αίσιο το τέλος στο αεροδρόμιο της Κρήτης

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα με 6 πυροσβέστες, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επιχειρήσουν μιας και δεν ξέσπασε φωτιά.

Το συμβάν έληξε αισίως και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στο αεροδρόμιο με ασφάλεια.

Κρήτη: Άντρας παρασύρθηκε από βαν στην εθνική οδός!

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης ένας νεαρός άνδρας, Πακιστανικής καταγωγής όπως λένε οι πληροφορίες, ο οποίος νωρίτερα παρασύρθηκε από διερχόμενο βαν στην Εθνική Οδό, λίγο πριν την γέφυρα της Παπαναστασίου. Ισχυρή φωτιά μαίνεται στην Κρήτη!

Σύμφωνα με τον Διοικητή των δύο νοσοκομείων στο Hράκλειο, Γιάννη Τασσόπουλο, ο αλλοδαπός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και βρίσκεται διασωληνωμένος στον αξονικό τομογράφο.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση επειδή "έπεσε" πάνω σε πουλιά!

Σε χωράφι καλαμποκιού κοντά στη Μόσχα αναγκάστηκε να προσγειωθεί ρωσικό αεροσκάφος καθώς «συγκρούστηκε» με πουλιά και εμφάνισε βλάβη στους κινητήρες του. Αεροπλάνο προσγειώνεται στη μέση του δρόμου και αστυνομικός το… σταματά για έλεγχο!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Reuters, το Airbus 321 της Ural Airlines έπεσε πάνω σε ένα σμήνος γλάρων λίγη ώρα μετά από την απογείωσή του την Πέμπτη, με αποτέλεσμα κάποια από τα πτηνά να εισχωρήσουν και στους δύο κινητήρες του.

Μόλις διαπίστωσαν τη δυσλειτουργία στους κινητήρες, οι πιλότοι αναγκάστηκαν να προσγειώσουν το αεροπλάνο σε ένα χωράφι, περίπου 1 χλμ. μακριά από τον Διεθνή Αερολιμένα Ζουκόφσκι, νοτιοανατολικά της Μόσχας.

Το αεροσκάφος εκκενώθηκε και τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών της Ρωσίας, Ροσαβιάτσια. Ωστόσο, το πρακτορείο Tass μεταδίδει ότι συνολικά οι τραυματίες ανέρχονται σε 23.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο, η αναγκαστική προσγείωση έγινε χωρίς το αεροσκάφος να κατεβάσει τους τροχούς του, δηλαδή «με την κοιλιά».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share