Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Διαβατά: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού της 41χρονης εγκύου!

Ανατριχιαστικό!

21 Αυγούστου 2019 09:58
Τραγωδία στα Διαβατά: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού της 41χρονης εγκύου!

Τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν την 41χρονη έγκυο στα Διαβατά από τις τσακισμένες λαμαρίνες του αυτοκινήτου της αποτυπώνει βίντεο – ντοκουμέντο. Φρικτός θάνατος για 8χρονο: Άγνωστος τον έσπρωξε στις γραμμές του τρένου (photos)

Η 41χρονη Ευδοκία έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Μαγνησία Θεσσαλονίκης, καθώς επέβαινε στο αυτοκίνητο του συζύγου της, ο οποίος παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση, στα Διαβατά, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από το δυστύχημα φαίνεται ότι η αμαξοστοιχία έχει σταματήσει πάνω στο φορτηγάκι που έχει γείρει στις γραμμές του τρένου. Δύο ασθενοφόρα περιμένουν να παραλάβουν το άτυχο ζευγάρι, τον Δημήτρη και την Ευδοκία που περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Τραγωδία στα Διαβατά: Αυτή είναι η έγκυος γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μετά τη σύγκρουση τρένου!

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χτες στα Διαβατά! Αυτή είναι η έγκυος γυναίκα που πέθανε όταν συγκρούστηκε με τρένο! Πότε θα γίνει η κηδεία της;

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς και φίλοι λένε αυτήν την ώρα το «τελευταίο αντίο» στην αγαπημένη τους Ευδοκία , στην 41χρονη έγκυο γυναίκα η οποία έχασε τη ζωή της χτες το μεσημέρι όταν τρένο παρέσυρε το αμάξι στο οποίο επέβαινε η ίδια με οδηγό τον σύζυγό της που παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες , όταν έφτασε η πυροσβεστική η 41χρονη γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της ενώ στα χέρια της κρατούσε τον υπέρηχο κύησης.

Η κηδεία τελείται στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο παλιό Αγιονέρι, όπου απαρηγόρητοι οι δικοί της άνθρωποι θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. Η άτυχη Ευδοκία ήταν πέντε μηνών έγκυος και θα έφερνε στο κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Η μεσημεριανή βόλτα ενός ζευγαριού σε σπίτι φίλων μετατράπηκε σε τραγωδία.

Το δυστύχημα συνέβη χτες το μεσημέρι στα Διαβατά,όταν τρένο παρέσυρε το αμάξι του ζευγαριού που παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η έγκυος γυναίκα και να τραυματιστεί ο σύζυγός της, ο οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό, ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες, ο οδηγός του οχήματος προσπέρασε δυο αυτοκίνητα που περίμεναν να περάσει το τρένο, έφτασε μπροστά στις μπάρες και πέρασε ανάμεσα από το κενό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο η 41χρονη Ευδοκία, η οποία διένυε τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά και το έμβρυο που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό τους περιβάλλον, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν λίγο καιρό. Μάλιστα, δυο μέρες πριν είχαν δει το μωράκι τους στον υπέρηχο και σχεδίαζαν μετά τον ερχομό του παιδιού τους να κάνουν ένα μεγάλο γλέντι στο χωριό, με θρησκευτικό γάμο και βάφτιση μαζί. Απίστευτο βίντεο:Έπεσε ανάμεσα σε συρμό και αποβάθρα μπροστά στα μάτια της μητέρας του!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και πυροσβέστες η μεγαλύτερή τους προσπάθεια ήταν να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος στον πέμπτο μήνα και σκοτώθηκε επιτόπου, καθώς το τρένο έπεσε με ταχύτητα πάνω στο ΙΧ από την πλευρά του συνοδηγού όπου καθόταν.

Ο 50χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή αιμοδυναμικά κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις θώρακα πλευρών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share