Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτός είναι ο 29χρονος που πέθανε από τη φωτιά ανήμερα της Παναγίας! (photos)

Θλίψη!

15 Αυγούστου 2019 12:44
Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτός είναι ο 29χρονος που πέθανε από τη φωτιά ανήμερα της Παναγίας! (photos)

Θρήνος στην Πάτρα για τον άδικο χαμό του 29χρονου ο οποίος εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά του και πέθανε από φωτιά. Πάτρα: Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου!

Σε τραγωδία ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εκτυλίχθηκε η φωτιά που ξέσπασε σήμερα νωρίς το πρωί σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Ελευθέριος Πανταζής. Ο άτυχος νέος άνδρας εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ επί της οδού Γούναρη και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Θρίλερ στην Πάτρα: Στην εντατική 3χρονος μετά από ηλεκτροπληξία! (Video)

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, μεταφέρθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ σήμερα, ένα τρίχρονο αγόρι το οποίο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες υπέστη ηλεκτροπληξία. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στη Ρόδο: Τι ακριβώς συνέβη με τις 2 αδερφές που πνίγηκαν σε πισίνα;

Είχε προηγηθεί μεταφορά του παιδιού με μονάδα του ΕΚΑΒ από την οδό Θερμοπυλών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων, όπου λόγω της κατάστασής του αποφασίστηκε η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου.

Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο!

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα καθώς πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι άμεση. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Φωτογραφίες από το φουσκωτό που σκότωσε τα δύο αδέρφια!

Το άτομο περίπου 60 ετών παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο γιος (41 ετών) έχει τραυματιστεί και αυτός χωρίς με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να είναι σοβαρά.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό των ατόμων τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share