Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Σοκ στην Κρήτη: Άντρας εγκλωβίστηκε στα βράχια!

Νοσηλεύεται ο 22χρονος νεαρός!

8 Αυγούστου 2019 08:40
Σοκ στην Κρήτη: Άντρας εγκλωβίστηκε στα βράχια!

Ο άντρας εγκλωβίστηκε σε βράχια, λίγο μετά τις 05.00 το πρωί, και τρία πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ υπαλλήλους από τον 1ο Π.Σ. Ηρακλείου έσπευσαν για παροχή βοήθειας. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στην Κρήτη: Μια νεκρή και 3 τουλάχιστον τραυματίες σε τροχαίο!

Τρία πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ υπαλλήλους από τον 1ο Π.Σ. Ηρακλείου έσπευσαν για παροχή βοήθειας στον άνδρα που είχε πέσει, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σοκ στην Κρήτη: Άντρας Αντρας εγκλωβίστηκε στα βράχια!

Οι πυροσβέστες ανέβασαν τον τραυματία με την κλίμακα και τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Χθες και πάλι στην Κρήτη, νεαροί χάθηκαν ενώ έκαναν μπάνιο και τους εντόπισε η πυροσβεστική σε βραχονησίδα.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ο 22χρονος νεαρός.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Nεκρός 18χρονος που είχε εμπλακεί σε τροχαίο!

Δεν τα κατάφερε ο 18χρονος Θεόδωρος Πάντος, που νοσηλευόταν το τελευταίο δίμηνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπειτα από τροχαίοστο οποίο ενεπλάκη στις 25 Μαΐου στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων. Ενώ να σας θυμίσουμε ότι στο Ηράκλειο πέθανε 19χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο!

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Nεκρός 18χρονος σε τροχαίο!

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών και τα σημάδια ανάκαμψης που ο ίδιος έδειξε, δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος τα Μεγάλα Καλύβια όπου διέμενε.

Το άψυχο σώμα του νεαρού μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στην Κοζάνη και αναμένεται να ανακοινωθεί ο χρόνος και ο τόπος της κηδείας του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share