Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Ο ποταμός Πηνειός "στέρεψε"! (Video)

Οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

5 Αυγούστου 2019 13:46
Απίστευτο: Ο ποταμός Πηνειός

Οι κλιματικές αλλαγές έχουν αρχίσει και αφήνουν το σημάδι τους και δεν είναι καθόλου καλό αυτό! Αν δείτε τις εικόνες και το βίντεο που από τον Πηνειό ποταμό που έχει στην κυριολεξία στερέψει θα σοκαριστείτε!

Ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια της χώρας, για μερικά χιλιόμετρα… στερεύει στην περιοχή των Τρικάλων. Ίσως μοιάζει και με μια προβολή στο μέλλον, καθώς λόγω της κλιματικής αλλαγής και αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προβλέπεται ερημοποίηση της Θεσσαλίας. Να σας θυμίσουμε: Αχελώος: Άνδρας ανασύρθηκε αναίσθητος από την Πυροσβεστική!

Γιατί συμβαίνει, όμως, αυτό σήμερα;… Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η ροή του ποταμού διακόπτεται λίγο μετά την Καλαμπάκα προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες άρδευσης των χιλιάδων στρεμμάτων του Θεσσαλικού κάμπου.

Έτσι καταγράφονται εικόνες σαν αυτές στο ύψος του Διαλεχτού όπου τους χειμερινούς μήνες τα νερά είναι ιδιαίτερα ορμητικά δημιουργώντας και φυσικούς καταρράκτες. Το ποτάμι ξαναβρίσκει τα… νερά του λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω όπου στην κοίτη του χύνονται παραπόταμοι δίνοντάς του την ομορφιά που έχουμε συνηθίσει.

Δείτε το βίντεο:

Θρίλερ στον Πηνείο: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στον Πηνειό μετά τον εντοπισμό μιας νεκρής γυναίκας στις όχθες του ποταμού!

Μία γυναίκα ηλικίας 71 ετών, βρέθηκε νεκρή στις όχθες του Πηνειού! Να σας θυμίσουμε ακόμα ότι η σορός που είχε βρεθεί στον Πηνειό πριν λίγο καιρό ανήκε σε άντρα που αγνοούνταν!

Κάτοικος της περιοχής είδε τη νεκρή ηλικιωμένη να επιπλέει στο νερό και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές. Άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο και ανέσυραν τη σορό, με βάρκα.

Η αιτία θανάτου της 71χρονης, η οποία πιθανόν κατάγεται από την Ιτέα, πρόκειται να διευκρινιστεί από τη νεκροψία-νεκροτομή. Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share