Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Αχελώος: Άνδρας ανασύρθηκε αναίσθητος από την Πυροσβεστική!

Τι ακριβώς συνέβη;

24 Ιουλίου 2019 07:15
Αχελώος: Άνδρας ανασύρθηκε αναίσθητος από την Πυροσβεστική!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο ποτάμι, στην περιοχή Στράτος Αιτωλοακαρνανίας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας, από τον ποταμό Αχελώο, αργά τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η Πυροσβεστική πολλές φορές αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να απεγκλωβίσει ανθρώπους ή να διασώσει έτσι κι έγινε με έναν μικρό 7χρονο..

Δύο πυροσβεστικά οχήματα με 8 πυροσβέστες, βρέθηκαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα. Απο εκεί, το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο άνδρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ποταμός πυροσβεστική

Αποκάλυψη: Πατέρας και γιος Ζαχαριά θύματα σοβαρού τροχαίου το 2014! Σκοτώθηκε 5 χρόνια μετά ο μικρός

Ζαχαριάς νεκρός τροχαίο

Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα!

Νεκρός σε τροχαίο ανασύρθηκε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς. Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο είχε κινδυνεύσει και το 2014. Τότε ο πατέρας του οδηγούσε μια Ferrari κόκκινου χρώματος και είχε εμπλακεί σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς και ο γιος του, Αλέξανδρος, τότε 17 ετών. Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη.

Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

undefined

 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share