Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του στη θάλασσα!

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!

4 Αυγούστου 2019 20:18
Τραγωδία στην Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του στη θάλασσα!

Ένα δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Κουρεμένου του Δήμου Σητείας στην Κρήτη με έναν τουρίστα.

Ένας αλλοδαπός άνδρας 45 ετών , ο οποίος πραγματοποιούσε διακοπές στην περιοχή, έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή καθώς παρά τις προσπάθειες λουομένων να τον επαναφέρουν δεν κατέστη δυνατό. Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Γυναίκα πέθανε μέσα στην θάλασσα!

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Σητείας μεταφέροντας τον στο Νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Φρίκη στο Ηράκλειο! Βρέθηκε νεκρός σε αποθήκη!

Τέλος στη ζωή του επέλεξε να δώσει ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εντοπίστηκε από συγχωριανούς του νεκρός σε αποθήκη. Σοκ! Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία αποθήκη στο χωριό Σταυράκια.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωσε με τους κατοίκους να ειδοποιούν τις αρχές με άνδρες της αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής να σπεύδουν στην περιοχή.

Η πρώτη αυτοψία έδειξε πως πρόκειται για αυτοκτονία πιθανότατα με μαχαίρι ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο 74χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες πως ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Αυτομαχαιρώθηκε πασίγνωστος ντράμερ!

Σοκ στο Μεσολόγγι: Τον μαχαίρωσε πάνω στον καβγά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share