Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Αιδηψό: Αγνοείται οδηγός ταξί (photo)

Σε επιφυλακή οι αρχές!

31 Ιουλίου 2019 19:05
Θρίλερ στη Αιδηψό: Αγνοείται οδηγός ταξί (photo)

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση του 45χρονου Γεώργιου Στεργίου, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr φιλικά του πρόσωπα τον είδαν να περπατάει μόνος προς το σπίτι του στην Περιφερειακή οδό Λουτρών Αιδηψού. Συναγερμός στην Κρήτη: Αγνοείται 30χρονος!

Σύμφωνα με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου που διέταξε ο εισαγγελέας, το κινητό του αγνοούμενου έκλεισε το ίδιο βράδυ στην Αιδηψό ενώ το ταξί του είναι σταθμευμένο έξω από το σπίτι του.

Έχει ύψος 1.71, εύσωμος και όταν χάθηκε φορούσε πουκάμισο ανοικτού χρώματος και μπλε – μαύρο τζιν.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert.

Οδηγοί ταξί: Θα μπορούν να δουλεύουν και στην σύνταξη!

Διευκρινιστική εγκύκλιο υπέγραψε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, σύμφωνα με την οποία, παύει να είναι προϋπόθεση συνταξιοδότησης των αυτοκινητιστών η προηγούμενη υποχρεωτική κατάθεση της επαγγελματικής άδειας οδήγησης.

Με βάση την εγκύκλιο, η οποία εκδόθηκε σε εφαρμογή της παραγράφου 8 του άρθρου 19 του ν. 4530/2018, ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα του κλάδου των αυτοκινητιστών. Επιπλέον, οι συνταξιούχοι επαγγελματίες οδηγοί, εκπαιδευτές και αυτοκινητιστές, αποκτούν τη δυνατότητα να συνεχίζουν να απασχολούνται στο ίδιο επάγγελμα ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή τους, σύμφωνα με το άρθρο 20 του ν. 4387/2016.

Σημειώνεται ότι οι επαγγελματίες οδηγοί, σε αντίθεση με τους λοιπούς ασφαλισμένους, αδυνατούσαν να συνταξιοδοτηθούν χωρίς τη διακοπή του επαγγέλματός τους και να απασχοληθούν ως επαγγελματίες οδηγοί μετά τη συνταξιοδότησή τους.

Διαβάστε αναλυτικά την εγκύκλιο εδώ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο άντρα!

Αδιανόητο: Επιτέθηκε σε οδηγό ταξί επειδή δεν πήγαινε πιο γρήγορα! (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share