Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Κρήτη: Αγνοείται 30χρονος!

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε και ψάχνει τον άντρα

26 Ιουλίου 2019 12:23
Συναγερμός στην Κρήτη: Αγνοείται 30χρονος!

Μία νέα εξαφάνιση έρχεται να ταράξει τα νερά της τοπικής κοινωνίας της Κρήτης, καθώς από το πρωί της Πέμπτης ένας 30χρονος άντρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Σοκ: Αγνοείται παίκτρια της Εθνικής Ελβετίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο αγνοούμενος είχε φύγει χτες το πρωί με το αυτοκίνητό του από περιοχή του Ηρακλείου και από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδερφός του 30χρονου έκανε τη δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία οι οποία έχει ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να βρεθεί ο άντρας.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εξαφανισμένος άνθρωπος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας γι’ αυτό και η αγωνία «χτυπά» κόκκινο για τους δικούς του ανθρώπους οι οποίοι περιμένουν πως και πως ένα καλό σημάδι, μία πληροφορία ότι ο 30χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Ο νεαρός άντρας είναι παντρεμένος.

Κρήτη: Προφυλακίστηκε η 44χρονη για τον θάνατο του συντρόφου της με ψαλίδι!

Την προφυλάκιση της 44χρονης Γαλλο-μαροκινής που κατηγορείται για το θάνατο του συντρόφου της, με ψαλίδι, μέσα στο δωμάτιο που έκαναν τις διακοπές τους στον Τσούτσουρο, διέταξαν από κοινού ανακριτής και εισαγγελέας.

Η 44χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ η ίδια κατά τη διάρκεια της πολύωρης διαδικασίας της απολογίας της, επέμεινε στον εξαρχής ισχυρισμό της, ότι ο 56χρονος αυτοτραυματίστηκε.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Σωμαράκης: «Η ίδια μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι δεν είχε καμία σχέση με το θάνατο του 56χρονου και πως επρόκειτο για αυτοτραυματισμό.

Ο ίδιος άνθρωπος είχε κάνει και στο παρελθόν απόπειρα αυτοκτονίας στην Γαλλία. Η ανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί, υπολείπονται στοιχεία πολύ σημαντικά, όπως η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει αν έχει εμπλοκή ή όχι».

Φόνος στη Κρήτη: Βρέθηκε το όργανο του εγκλήματος! Συνελήφθη η σύντροφος του νεκρού!

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση θανάτου ενός 57χρονου Γάλλου τουρίστα που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο που διέμενε με την σύντροφο του σε ξενοδοχείο του Τσούτσουρα.

Η 44χρονη Γαλλίδα προσήχθη σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και αρνήθηκε οτιδήποτε έχει σχέση με τον θάνατο του συντρόφου της, ωστόσο τελικά οι αρχές έκριναν ότι πρέπει να συλληφθεί και πλέον κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου από όπου και θα οδηγηθεί τις προσεχείς ώρες στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Αναφορικά τώρα με το τι ακριβώς συνέβη στο δωμάτιο το βράδυ που προηγήθηκε, ήταν λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα, όταν ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου που διέμενε το ζευγάρι, ενημέρωσε ΕΚΑΒ και Αστυνομία για έναν άντρα ο οποίος έμενε στο κατάλυμα και βρέθηκε μαχαιρωμένος.

Όταν έφτασε στο σημείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ήταν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και η σύντροφος του θύματος.

Οι διασώστες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι διότι ο άτυχος τουρίστας είχε ήδη ξεψυχήσει.

Μετά από έρευνα των αρχών στο δωμάτιο, εντοπίστηκε σε καλά κρυμμένο χώρο του μπάνιου, ένα ψαλιδάκι ραπτικής γεμάτο αίματα, αντικείμενο που είναι πολύ πιθανό να σχετίζεται με τον θάνατο του 56χρονου άντρα.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο για νεκροψία νεκροτομή ενώ έχει ληφθεί δείγμα αίματος από την Γαλλίδα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Η ίδια πάντως αρνείται τα πάντα κατηγορηματικά και στην κατάθεση της στους αστυνομικούς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο άτυχος άντρας, πιθανότατα αυτοτραυματίστηκε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στη Πέλλα: Πέθανε ο αντιδήμαρχος της περιοχής με τραγικό τρόπο!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share