Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Αγνοείται παίκτρια της Εθνικής Ελβετίας!

Είχε ατύχημα στη Λίμνη Κόμο..

30 Ιουνίου 2019 16:40
Σοκ: Αγνοείται παίκτρια της Εθνικής Ελβετίας!

Σοκ και αγωνία έχει προκαλέσει η είδηση για την εξαφάνιση της παίκτριας της Εθνικής Ελβετίας ύστερα από ατύχημα που είχε στην Λίμνη Κόμο..

"Έχουμε ενημερωθεί ότι η παίκτριά μας Φλοριάνα Ισμαΐλι αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου στη Λίμνη Κόμο έπειτα από ένα ατύχημα στην κολύμβηση. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Ανησυχούμε ιδιαίτερα και δεν έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά" αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου ο σύλλογος προσθέτει ότι βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας.

Η Ισμαΐλι ήταν αρχηγός στη Γιουνγκ Μπόις ενώ έπαιζε στην Εθνική Ελβετίας από το 2014. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η Ισμαΐλι αποφάσισε να περάσει μία ήρεμη ημέρα δίπλα στη λίμνη μαζί με μία συμοπαίκτρια και νοίκιασαν ένα φουσκωτό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κοπέλα βούτηξε στο νερό αλλά ποτέ δεν βγήκε στην επιφάνεια. Αμέσως σήμανε συναγερμός και δύτες ερευνούν την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα. Η έρευνα διεκόπη το βράδυ ενώ άρχισαν και πάλι το πρωί της Κυριακής.

Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο, Corriere della Sera

Συναγερμός στην Αργολίδα: Εξαφανίστηκε γυναίκα!

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Κίο Αργολίδας για τον εντοπισμό μίας 65χρονης γυναίκας, η οποία εξαφανίστηκε από το πρωί, όταν πήγε για μπάνιο στη θάλασσα.

Η γυναίκα μετέβη στην παραλία στις 9 το πρωί. Εκεί βρέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια της, ωστόσο, η ίδια δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της 65χρονης συμμετέχουν δύτες, αλλά και ένα ελικόπτερο που συνδράμει από αέρος.Σημειώνεται πως στην περιοχή πνέουν βόρειοι άνεμοι, με κατεύθυνση αντίθετη προς την ξηρά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share