Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τρόμος στη Λαμία: Τζάμι ξεκόλλησε και κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια των περαστικών!

Η πυροσβεστική και η αστυνομία βρέθηκαν στο σημείο...

22 Ιουλίου 2019 20:14
Τρόμος στη Λαμία: Τζάμι ξεκόλλησε και κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια των περαστικών!

Ένα τζάμι που είχε αποκολληθεί από τον περίβολο μπαλκονιού πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντη, λίγο πριν την Άνοιξη, κινητοποίησε Πυροσβεστική και Αστυνομία, το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουλίου λίγο πριν τις 7:00’.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που απέκλεισαν το σημείο όπου υπήρχε κίνδυνος να πέσει το τζάμι, ενώ οι Πυροσβέστες ανέλαβαν τα υπόλοιπα για την ασφαλή απομάκρυνσή του.

Μάλιστα επειδή το διαμέρισμα ήταν κλειστό, αναγκάστηκαν να μπουν από διπλανό μπαλκόνι από όπου προσέγγισαν το σπασμένο κομμάτι.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες πάντως, και τα υπόλοιπα διακοσμητικά τζάμια χρίζουν απομάκρυνσης, καθώς είναι ραγισμένα.

Λαμία: Νταλίκα ανετράπη! Ο οδηγός εγκλωβίστηκε! (Φωτος)

Λαμία: Πέθανε ο γάτος που πυροβολήθηκε από τον Λυκειάρχη!

Ο άτυχος γάτος που πυροβολήθηκε από τον ασυνείδητο λυκειάρχη στην Λαμία πριν λίγες μέρες εν τέλει δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων.

Ο φιλοζωικός σύλλογος απευθύνθηκε σε ιατρείο στην Λάρισα προκειμένου οι κτηνίατροι να αποφανθούν για την κατάσταση του γατούλη αλλά και το πως θα μπορούσε να αφαιρεθεί η σφαίρα που έχει σφηνωθεί στην ραχοκοκαλιά του, αλλά δυστυχώς το άτυχο ζώο δεν άντεξε. «Τέτοιες συμπεριφορές προσβάλλουν την περιοχή μας, ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους της εκπαίδευσης» είχε τονίσει ο φιλοζωικός σύλλογος Λαμίας, που βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να «υπερασπιστεί» το γατάκι

Από την πλευρά του ο εκπαιδευτικός αρνήθηκε την πράξη του δηλώνοντας φιλόζωος αφού και ο ίδιος όπως ανέφερε έχει κυνηγόσκυλα τα οποία φροντίζει με επιμέλεια. Φαίνεται όμως πως το δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε 16 μήνες φυλάκιση και του επέβαλε το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπει ο νόμος. Η υπόθεση θα απασχολήσει ξανά τη δικαιοσύνη αφού ο εκπαιδευτικός κατέθεσε έφεση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share