Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λαμία: Νταλίκα ανετράπη! Ο οδηγός εγκλωβίστηκε! (Φωτος)

στο 6ο χλμ της ε.ο Λαμίας – Δομοκού

22 Ιουλίου 2019 16:17
Λαμία: Νταλίκα ανετράπη! Ο οδηγός εγκλωβίστηκε! (Φωτος)

Η νταλίκα κατέβαινε από το Δομοκό, όταν στη στροφή σύμφωνα με τα όσα είπε ο 24χρονος οδηγός της, έχασε τα φρένα με αποτέλεσμα να βγει στο αντίθετο ρεύμα και να ανατραπεί.

Το βαρύ όχημα σταμάτησε στο υψωματάκι που υπάρχει στο σημείο αποφεύγοντας τα χειρότερα, αφού λίγα μέτρα πιο κάτω θα μπορούσε να είχε φύγει σε γκρεμό. Ωστόσο το δεξί πόδι του οδηγού, που είναι από τη Χαλκίδα, πιάστηκε στα λυγισμένα πεντάλ και εγκλωβίστηκε εντός του καταστραμμένου κουβουκλίου.

Διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι ευτυχώς δε βρέθηκαν στιγμές νωρίτερα στην ανεξέλεγκτη πορεία της νταλίκας, προσπάθησαν να βοηθήσουν, ωστόσο χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής για τον ασφαλή απεγκλωβισμό του 24χρονου.

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία: Μηχανή καρφώθηκε σε φορτηγό!

Η βοήθειά τους πάντως ήταν σημαντική, καθώς για αρκετά λεπτά κρατούσαν τον οδηγό από το χέρι για να είναι όρθιος πάνω από τα συντρίμμια.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φρόντισε στη συνέχεια για τα μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ η Τροχαία Λαμίας προσπάθησε να διευθετήσει την κίνηση που ήταν αρκετή.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι ουρές στο ρεύμα ανόδου, όπου και είχε καταλήξει το όχημα που ανατράπηκε.

Ηράκλειο: Τροχαίο με μητέρα και 2 παιδιά να εγκλωβίζονται!

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο, όταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε μια μητέρα με τα δύο παιδιά της συγκρούστηκε με άλλο όχημα στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου – Μοιρών με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μία μητέρα με τα δύο παιδιά της στο όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η μητέρα μαζί με τα δύο παιδιά της να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής και ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Παράλληλα, έχουν κληθεί και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας των επιβατών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απέδρασε και λήστεψε ηλικιωμένη μετά από λίγες ώρες!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share