Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Σώθηκε ο σκύλος που πέταξαν στην θάλασσα!

Ευτυχώς...

22 Ιουλίου 2019 16:25
Ηράκλειο: Σώθηκε ο σκύλος που πέταξαν στην θάλασσα!

Την Κυριακή έγινε γνωστό ένα αποτρόπαιο περιστατικό όπου ασυνείδητος πέταξε έναν σκύλο στη θάλασσα στην παραλιακή του Ηρακλείου και υπάρχει σε βίντεο.

Η προσπάθεια ενός εργαζομένου στην υπηρεσία Κυνοκομείου Ηρακλείου να τον σώσει αποδείχτηκε δύσκολη, καθώς ο κυματισμός δεν του επέτρεπε να πλησιάσει τον σκύλο, που ενώ κατόρθωνε να κολυμπήσει μέχρι τα βράχια, δυσκολευόταν να βγει στην ακτή, αλλά η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος, με τον υπάλληλο να κατορθώνει να βγάλει από το νερό τον σκύλο που διαφορετικά θα έχανε πιθανότατα τη ζωή του μέσα στο νερό. Μετά τα πηγάδια και τις χαράδρες μέσα στις οποίες έχουν εντοπιστεί σκυλιά, η θάλασσα κάτω από τον Καράβολα στην πόλη του Ηρακλείου, ήταν το σημείο όπου σκέφτηκε κάποιος να «ξεφορτωθεί» το κατοικίδιό του.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τέτοιου είδους κακοποίηση ζώων αντίκειται στο νόμο και οι δράστες του τιμωρούνται με βαρύτατα πρόστιμα. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη πολίτες που αδυνατούν να συμμορφωθούν.

Πυρκαγιά στην Αρκαδία!

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι στην Αρκαδία, στην τοποθεσία Κάτω Δολιανά.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, ενώ σύμφωνα με πηγές της Πυρσβεστικής Υπηρεσίας δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ έχουν «σηκωθεί» και 4 PZL.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λαμία: Νταλίκα ανετράπη! Ο οδηγός εγκλωβίστηκε! (Φωτος)

Νεκρός ο κρατούμενος από τις Φυλακές Χανίων!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share