Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Χανίων!

Στο νοσοκομείο τρία άτομα!

20 Ιουλίου 2019 15:28
Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Χανίων!

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στις φυλακές στην Αγυιά στα Χανιά όταν συνεπλάκησαν δύο ομάδες κρατουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την μια πλευρά ήταν μια ομάδα Αλβανών και από την άλλη μια ομάδα Πακιστανών. Ενώ να σας θυμίσουμε κάτι πολυ σοβαρό, τον νέο ποινικό κώδικά που δίνει ελαφρυντικά σε βαρυποινίτες!


Στη διάρκεια της συμπλοκής χρησιμοποιήθηκαν και αυτοσχέδια μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρεις κρατούμενοι οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Στην συνέχεια με την επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, κλείστηκαν όλοι στα κελιά τους και ακολούθησε ηρεμία.

Φυλακές Πάτρας: Αιματηρή συμπλοκή με έναν τραυματία!

Στο νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε ένας κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου Αχαΐας, την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.gr, οι κρατούμενοι της Γ’ πτέρυγας των φυλακών της Πάτρας συνεπλάκησαν για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ακολούθησε έρευνα στα κελιά της Γ’ πτέρυγας, όπου βρέθηκαν μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικές ουσίες.

Το τελευταίο τριήμερο είχε διαπιστωθεί αναβρασμός στη συγκεκριμένη πτέρυγα και χάρη στην επέμβαση των σωφρονιστικών απετράπησαν χειρότερες καταστάσεις.

Οι κρατούμενοι της Γ’ πτέρυγας επιδόθηκαν σε άγρια συμπλοκή, με τις πληροφορίες να θέλουν ως αιτία τον έλεγχο της διακίνησης των ναρκωτικών στο εσωτερικό της φυλακής. Στις μάχες σώμα με σώμα, ένας κρατούμενος τραυματίστηκε από μαχαίρι και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατάφεραν να βάλουν τέλος στην σύρραξη και να απομονώσουν αυτούς που συμμετείχαν. Σε βάρος τους ξεκίνησε πειθαρχικός έλεγχος με πιθανή ποινή τη μεταγωγή τους σε άλλη φυλακή, καθώς στα κελιά της Γ’ πτέρυγας βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά και ναρκωτικά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share