Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τεράστιες ζημιές και στο Αντίρριο! (Video)

Η Αιτωλοακαρνανία στο έλεος της κακοκαιρίας...

14 Ιουλίου 2019 13:31
Τεράστιες ζημιές και στο Αντίρριο! (Video)

Τεράστιες είναι οι ζημιές στην Αιτωλοακαρνανία από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. Είδαμε κομμάτια της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά παρόμοια εικόνα ισχύει και στη Δημοτική Ενότητα Αντιρρίου. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια καταστράφηκαν περιουσίες και αυτοκίνητα. Μεγάλη ζημιά υπέστησαν ο δρόμος προς αρχαίο θέατρο Μακύνειας, καθώς και οι παραλίες Ρίζας και Μακύνειας.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktia news.gr σοκάρουν:

"Αντίνοος": Η κακοκαιρία που έρχεται με ισχυρές καταιγίδες!

"Αντίνοος" το όνομα της κακοκαιρίας που έρχεται και θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη παρότι βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου. Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας.

Ο "Αντίνοος" θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Να σας θυμίσουμε τι έγινε στην Χαλκιδική πριν λίγες ημέρες...

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία η ημέρα με τα ισχυρότερα και πιο επικίνδυνα φαινόμενα θα είναι η Τρίτη 16 Ιουλίου. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται οι προβλεπόμενες βροχοπτώσεις από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 14/07 έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 17/07.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share