Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε ο Θοδωρής Αραμπατζόγλου!

Θλίψη!

2 Ιουλίου 2019 13:39
Είδηση σοκ: Πέθανε ο Θοδωρής Αραμπατζόγλου!

Λύπη προκάλεσε στο - σύμφωνα με πληροφορίες - Ρέθυμνο η ξαφνική απώλεια του γνωστού επιχειρηματία Θεόδωρου Αραμπατζόγλου. Επίσης ακόμα μια είδηση που σοκάρει είναι ο τραγικός θάνατος ενός βρέφους!

Σε βαρύ κλίμα σήμερα συγγενείς και γνωστοί αποχαιρετούν σήμερα τον 55χρονο άντρα ο οποίος «χάθηκε» τόσο ξαφνικά.

Συγκεκριμένα ο 55χρονος που κινούνταν τη Δευτέρα 1/7 με τη μηχανή του στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Σπηλίου στο ύψος της διασταύρωσης Καρέ, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ωστόσο για τον άτυχο άντρα ήταν ήδη αργά καθώς είχε υποκύψει, ενώ ο θάνατός του αποδίδεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.

Τραγωδία: Πέθανε ξαφνικά γνωστός τηλεπαρουσιαστής!

Πέθανε ξαφνικά πριν από λίγες μέρες γνωστός τηλεπαρουσιαστής σε ηλικία 50 ετών! Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ο θάνατος του 50χρονου οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

Ο γνωστός στην Αγγλία παρουσιαστής (στο κανάλι Channel 4) με το ψευδώνυμο Fungi (το πραγματικό του όνομα ήταν James Clarke) είχε σύμφωνα με την βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun» χρόνια εξάρτηση από το αλκοόλ γεγονός που επιβάρυνε πολύ την υγεία του.

Μιλώντας στην Sun, η πρώην συνεργάτης του Donna Reilly, 44 ετών, ανέφερε ότι η 29χρονη κόρη του είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της.

Τραγικό: Βρέθηκε νεκρός σε παραλία της Αμφιλοχίας!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 80χρονος , πρωινές ώρες τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, από τη θαλάσσια περιοχή της Παλαιά Πλαζ Αμφιλοχίας, .

Ο άτυχος ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νεκρός ο τραυματίας του τροχαίου στα Τέμπη!

Εύβοια: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share