Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: 350 swingers σε σε 5άστερο ξενοδοχείο για μια ερωτική εβδομάδα!

Χλιδή και ανταλλαγή συντρόφων!

6 Μαΐου 2019 12:48
Κρήτη: 350 swingers σε σε 5άστερο ξενοδοχείο για μια ερωτική εβδομάδα!

Ένα ιδιαίτερα καυτό ερωτικό εξαήμερο σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης θα περάσουν για 5η συνεχή χρονιά 350 swingers (ανταλλαγή ζευγαριών) από όλο τον κόσμο, που φτάνουν στο νησί την Τετάρτη 8 Μαΐου.
Σύμφωνα με το neakriti.gr το ταξίδι οργανώνεται από το ολλανδικό γραφείο SDC, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingres.

Τους 350 swingers θα φιλοξενήσει, όπως πάντα, ένα 5άστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα, έως τις 13 του μήνα, και έχει ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να περάσουν αξέχαστες διακοπές, ανταλλάσσοντας συντρόφους, αφού αυτός είναι ο λόγος της συμμετοχής τους σε αυτό το ταξίδι.

Πρόκειται για επισκέπτες από την Αμερική και τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, τη Ρωσία και όλη την Ευρώπη, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες. Το κόστος για κάθε πελάτη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι περίπου 350 ευρώ την ημέρα, και συμπεριλαμβάνει τα πάντα, εκτός από ακριβά ποτά όπως είναι οι σαμπάνιες. Οι swingers ζητούν να τους εξασφαλίζεται εχεμύθεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, όσον αφορά στον έξω κόσμο.

Κρήτη: Σφοδροί άνεμοι, τι προβλήματα δημιούργησαν;

Μεγάλες ζημιές στις αμπελοκαλλιέργειες του Νομού Ηρακλείου της Κρήτης, προκάλεσαν οι ισχυροίάνεμοι που πνέουν από τα ξημερώματα στα νησί.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (ΕΑΣΗ) Μύρος Χιλετζάκης: «Οι καταστροφές είναι εκτεταμένες και αφορούν το σύνολo του Νομού Ηρακλείου. Περίπου στις 2 τα ξημερώματα άρχισε να φυσάει, ενώ οι ριπές του ανέμου έχουν φτάσει μέχρι και τα 128 χλμ την ώρα».

«Οι βλαστοί έχουν αποκοπεί μαζί με τα σταφύλια ενώ μεγαλύτερες ζημιές καταγράφονται στα υποστυλωμένα αμπέλια που οι βλαστοί χτυπάνε πάνω στα σύρματα και κυρίως τα επιτραπέζια»,πρόσθεσε ο κ. Χιλετζάκης.

Όπως εξήγησε πάντως στις δηλώσεις του ο κ. Χιλετζάκης, το σύνολο των καταστροφών θα μπορέσει να εκτιμηθεί όταν κοπάσουν οι άνεμοι, που πνέουν μέχρι και αυτή την ώρα σε όλη την Κρήτη.

Εκτακτή προσγείωση για τον Προκόπη Παυλόπουλο!

Στο Ηράκλειο προσγειώθηκε τελικά το αεροσκάφος που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, εξαιτίας των ισχυρών Νότιων ανέμων που έπνεαν, το πρωί της Κυριακής, στα Χανιά και οι οποίοι έχουν προκαλέσει και άλλα προβλήματα στις πτήσεις.
Το αεροσκάφος το οποίο μετέφερε τον Προκόπη Παυλόπουλο επρόκειτο να προσγειωθεί στο Αεροδρόμιο Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», όμως οι ισχυροί άνεμοι κατέστησαν υποχρεωτική την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το αεροσκάφος του Προέδρου της Δημοκρατίας προσγειώθηκε στο Ηράκλειο πριν τις 11:30 το πρωί και ο ίδιος μεταφέρεται οδικώς στα Χανιά και ειδικότερα στο Δήμο Αποκωρόνου, στον οποίο και πρόκειται να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης.

Παράλληλα, ο πρώτος πολίτης της χώρας θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της επαρχίας Αποκορώνου.
Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 11 το πρωί, ωστόσο, εξαιτίας της καθυστέρησης της άφιξης του Προέδρου της Δημοκρατίας στα Χανιά, το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση.
Αφότου ο Προκόπης Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη δοξολογία στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, αναμένεται να αναχωρήσει για το Ηρώο Πεσόντων όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει προσκλητήριο πεσόντων και θα κατατεθεί στέφανο από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: Σκότωσε τον άνδρα της επειδή τον έπιασε να βλέπει πορnό!

Αδιανόητο: Είδαν ξαφνικά πορnό σε αίθουσα αναμονής νοσοκομείου!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share