Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Κρήτη: Έπαθε έμφραγμα υποψήφια Δήμαρχος!

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

25 Απριλίου 2019 21:55
Κρήτη: Έπαθε έμφραγμα υποψήφια Δήμαρχος!

Έμφραγμα υπέστη η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, Λιάνα Σταρίδα η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 8 το απόγευμα όταν η κ. Σταρίδα ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πόνους στην καρδιά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ΕΚΑΒ που παρέλαβε την υποψήφια δήμαρχο Ηρακλείου και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

"Η κ. Σταρίδα ήρθε στο νοσοκομείο γύρω στις 8 το βράδυ. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. Μόλις σταθεροποιηθεί υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ", ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης.

Κρήτη: 29χρονος "βούτηξε" στο κενό!

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή της Νεάπολης στο Λασίθι της Κρήτης όταν 29χρονος αλλοδαπός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, ο 29χρονος υπέστη ορθοπεδικά τραύματα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο του περιστατικού και αρχικά ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματα που είχε υποστεί στα κάτω άκρα και τον υπέβαλαν σε ιατρικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ όμως, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Φρίκη στη Κρήτη: Bίαζε την κορούλα του απο τα 5 της χρόνια!

Καταπέλτης η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου για 33χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά την ίδια του την κόρη επί τρία ολόκληρα χρόνια, από τότε που ήταν μόλις 5 ετών!

Ο πατέρας από τις Γούβες Ηρακλείου καταδικάστηκε σε κάθειρξη 58 ετών, καθώς του επιβλήθηκε κάθειρξη 18 ετών για βιασμό, 20 ετών για αποπλάνηση και 20 ετών για ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αλλά κατά συγχώνευση η ποινή ήταν 39 έτη!

Στην έφεσή του δεν δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη κι έτσι μετήχθη σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο 33χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν πείραξε το αγγελούδι και ότι τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του μαζί με τη μητέρα της για οικονομικούς λόγους.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της δίκης το 11χρονο κοριτσάκι εξετάστηκε από γυναικολόγο που διαπίστωσε ότι είχε υποστεί τόσο συχνούς βιασμούς.Η κακοποίηση είχε γίνει από το 2013 ως το 2016.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share