Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Κρήτη: Bίαζε την κορούλα του απο τα 5 της χρόνια!

Ο 33χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν πείραξε το αγγελούδι!

25 Απριλίου 2019 10:39
Φρίκη στη Κρήτη: Bίαζε την κορούλα του απο τα 5 της χρόνια!

Καταπέλτης η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου για 33χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά την ίδια του την κόρη επί τρία ολόκληρα χρόνια, από τότε που ήταν μόλις 5 ετών!

Ο πατέρας από τις Γούβες Ηρακλείου καταδικάστηκε σε κάθειρξη 58 ετών, καθώς του επιβλήθηκε κάθειρξη 18 ετών για βιασμό, 20 ετών για αποπλάνηση και 20 ετών για ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αλλά κατά συγχώνευση η ποινή ήταν 39 έτη!

Στην έφεσή του δεν δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη κι έτσι μετήχθη σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο 33χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν πείραξε το αγγελούδι και ότι τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του μαζί με τη μητέρα της για οικονομικούς λόγους.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της δίκης το 11χρονο κοριτσάκι εξετάστηκε από γυναικολόγο που διαπίστωσε ότι είχε υποστεί τόσο συχνούς βιασμούς.Η κακοποίηση είχε γίνει από το 2013 ως το 2016.

Αδιανόητο: Πήγε στο νοσοκομείο για πονόδοντο- Βιάστηκε και δολοφονήθηκε από εργαζόμενους!

Η άτυχη 26χρονη έπεσε θύμα τεσσάρων εργαζομένων του νοσοκομείου ,ανάμεσά τους και ένας γιατρός!

Αρχικά τη νάρκωσαν, στη συνέχεια τη βίασαν και τελικά τη δολοφόνησαν με δηλητήριο.Τη δολοφονία της 26χρονης ανακάλυψε η μητέρα της όταν άρχισαν να την αναζητούν επειδή δεν έδινε σημεία ζωής μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο στην πόλη Κοράντζι.

Αρχικά από το νοσοκομείο της είπαν ότι η κόρη της πέθανε από την αλλεργική αντίδραση σε κάποιο φάρμακο. Η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυψε, όμως, ίχνη βιασμού και δολοφονία της 26χρονης.

Μια θεία της 26χρονης δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η μητέρα της τη βρήκε νεκρή πάνω σε ένα φορείο.

Η απόλυτη φρίκη: Πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της και την βίασε και ο αστυνομικός!

Μία καταγγελία που συγκλονίζει έκανε μία γυναίκα στο Πακιστάν. Όπως λέει, η ίδια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της από δύο μέλη συμμορίας και ο αστυνομικός που θα της έπαιρνε κατάθεση, τη βίασε.

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, ο αστυνομικός βιντεοσκόπησε την πράξη του και την απείλησε να μην μιλήσει για να μη δημοσιοποιήσει το βίντεο.

Ο αστυνομικός άμεσα συνελήφθη μετά την καταγγελία. Πάντως, η Πακιστανική αστυνομία βρίσκεται υπό αναδιάρθρωση έπειτα από πολλαπλά περιστατικά αδικαιολόγητης βίας και απρόκλητων θανάτων πολιτών από αστυνομικούς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share