Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: 4χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από πόρτα που τον καταπλάκωσε!

Τραυματίστηκε θανάσιμα!

22 Απριλίου 2019 07:22
Θεσσαλονίκη: 4χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από πόρτα που τον καταπλάκωσε!

Ένα τετράχρονο προσφυγόπουλο έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα στα Βρασνά, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Όπως επιβεβαίωσε το ΕΚΑΒ, το άτυχο αγοράκι παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ανήλικο, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, φέρεται να έπαιζε με συνομήλικούς του σε εξωτερικό χώρο και κάποια στιγμή φαίνεται πως κρεμάστηκε από συρόμενη μεταλλική πόρτα. Εκτιμάται ότι από τη πίεση που άσκησε το προσφυγόπουλο στην πόρτα αυτή αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να το τραυματίσει θανάσιμα. Κατά πληροφορίες, το αγοράκι διέμενε με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό ερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα!

Άναυδη έμειναν οι κάτοικοι στη Σαντορίνη, μετά από τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα. Μια 69χρονη γιαγιά, που περπατούσε μαζί με το εγγονάκι της και παρασύρθηκε από φορτηγό.
Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της, το πρωί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου είχε διακομιστεί. Το ανήλικο εγγονάκι της είναι καλά στην υγεία του.

Την σκότωσε και την εγκατέλειψε
Το τροχαίο σημειώθηκε στις 12.00 χθες το μεσημέρι Φορτηγό που οδηγούσε 42χρονος Έλληνας, παρέσυρε στην περιοχή της Μεσσαριάς την 69χρονη αλλοδαπή, η οποία συνόδευε ανήλικο εγγόνι της.

Ο ασυνείδητος οδηγός, αντί να σταματήσει για να βοηθήσει, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για την τραυματισμένη γιαγιά.
Η 69χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Σαντορίνης και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου και κατέληξε.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, λίγες ώρες μετά το δυστύχημα. Από το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share