Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το DNA έδωσε την απάντηση για το βρέφος που βρέθηκε μέσα σε κάδο!

Η 35χρονη ήταν...

19 Απριλίου 2019 19:14
Το DNA έδωσε την απάντηση για το βρέφος που βρέθηκε μέσα σε κάδο!

Το τεστ DNA έδωσε την απάντηση για το βρέφος που βρέθηκε μέσα σε κάδο! Η 35χρονη τελικά είναι η μητέρα του άτυχου βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια..

Η Αστυνομία πριν από λίγη ώρα έδωσε στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα του τεστ DNA που αφορούν το άτυχο μωράκι που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμάτων στην συνοικία Νικόλαου Πλαστήρα στο Αίγιο.

Η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το μωρό δεν ήταν δικό της με την εξέταση όμως να την διαψεύδει.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη ωστόσο προς το παρόν δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφού αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν εάν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή πέθανε μετά την γέννησή του.

"Το μωρό είχε...": Σοκαριστική αποκάλυψη για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε σκουπίδια στο Αίγιο!

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με το νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε νεκρό, το πρωί της Πέμπτης, μέσα σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο. Μέχρι στιγμής τα στοιχεία δείχνουν ότι το πέταξε η μητέρα του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι το μωρό πέθανε πριν από τέσσερις μέρες. Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα γεννήθηκε πριν από έξι μέρες, ενώ εξετάζεται αν πέθανε από ασιτία ή από κάποια άλλη αιτία.

Υπενθυμίζεται ότι στις 09:40 το πρωί της Πέμπτης στον συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα Αιγίου, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, μια εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα.

Το μωρό ήταν μέσα σε σακούλα, η οποία σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, δεν άντεξε το σοκ κι έχασε τις αισθήσεις της.

Το απόγευμα της Τετάρτης άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε πως μια 30χρονη γυναίκα γέννησε και πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της γυναίκας, η οποία αρνήθηκε ότι γέννησε, γιατί όπως τους είπε απέβαλε.

Πράγματι, τη Δευτέρα πήγε σε γυναίκα γυναικολόγο. Η γιατρός κατέθεσε στην αστυνομία ότι επισκέφτηκε το ιατρείο της για γυναικολογική εξέταση.

Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με ακατάσχετη αιμορραγία. Από εκεί ειδοποιήθηκε εκ νέου η αστυνομία, η οποία όλη νύχτα πραγματοποιούσε έρευνες για να εντοπίσει τη σορό του μωρού.

Η γυναίκα νοσηλεύεται, ενώ έχει διαταχθεί και εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν είναι η μητέρα του άτυχου βρέφους. Απαντήσεις στις Αρχές κλήθηκαν να δώσουν και οι γονείς της 30χρονης, με τους οποίους μένει στο ίδιο σπίτι, όπως και ο αδελφός της. Όλοι τους υποστήριξαν ότι δε γνώριζαν τίποτα.

Αίγιο: Η μάνα αρνείται ότι πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου, καθώς εντοπίστηκε ένα νεκρό μωρό μέσα σε σακούλα, κοντά σε κάδο απορριμμάτων.

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου, η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Χθες βράδυ, όπως αναφέρει το thebest.gr, μια γυναίκα 35 περίπου ετών πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Η σορός του μωρού θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας, για να εντοπιστεί το άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση. H γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να αρνείται ότι γέννησε και πέταξε το μωρό στα σκουπίδια, ενώ μιλώντας στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ έκανε λόγο για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή.

Σύμφωνα με την πρώτη μακροσκοπική ιατροδικαστική εκτίμηση ο θάνατος του βρέφους επήλθε λίγες ημέρες πριν, Κυριακή - Δευτέρα, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θα γίνει εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί αν η γυναίκα, που είναι ανύπαντρη, είναι η μητέρα του μωρού που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια. Γείτονες άσπρισαν το σημείο για λόγους απολύμανσης.

Το μωρό εντοπίστηκε σε σακ βουαγιάζ στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα σήμερα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share